Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έφτασε στα δικαστήρια ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος (VID)

Ο πιλότος εμφανίστηκε με κοστούμι, φορώντας μάλιστα τη γραβάτα του πάνωω από το αλεξίσφαιρο.

Σήμερα ξεκινά η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία που διεπράχθη στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά τον Μάιο του 2021.

Πώς ξεγέλασε τις αρχές

Ο 34χρονος πιλότος, που κρατείται από τις 22 Ιουνίου του 2021 στις φυλακές Κορυδαλλού, θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, όπου θα εκδικασθεί η πολύκροτη υπόθεση, η οποία συγκλόνισε και ταυτόχρονα εξόργισε το πανελλήνιο.

Κι αυτό διότι επί 37 ημέρες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ενέπαιζε τις Αρχές εμφανίζοντας εαυτόν, κυρίως μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, ως τεθλιμμένο σύζυγο και συντετριμμένο πατέρα της μικρής Λυδίας, πριν τελικά συλληφθεί και ομολογήσει.

Τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου 2021 ένας φιμωμένος και δεμένος άντρας ειδοποίησε την Άμεση Δράση για άγρια ληστεία που έγινε στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά όπου ζούσε με την σύζυγο και το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι τους.

Ο 34χρονος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος περιέγραψε κλαίγοντας στους αστυνομικούς τις φρικιαστικές στιγμές που έζησε από όταν οι τρεις ληστές μπήκαν στο σπίτι μέχρι που έφυγαν αφήνοντας πίσω τους νεκρή την 20χρονη σύζυγό του Καρολάιν Κράουτς και το σκυλάκι που είχε υιοθετήσει η γυναίκα.

Έναν μήνα μετά, στις 16 Ιουνίου ο 34χρονος πιλότος μεταφέρεται με ελικόπτερο από την Αλόννησο στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Οι αστυνομικοί περίμεναν να τελειώσει το μνημόσυνο της 20χρονης πριν προσαγάγουν τον Αναγνωστόπουλο που λίγα δευτερόλεπτα πριν έκλαιγε στην αγκαλιά της πεθεράς του.

Η ομολογία του πιλότου για τη δολοφονία της Καρολάιν

Τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους ήταν πολλά. Έξι ώρες μετά, ο πιλότος ομολόγησε πως δεν έγινε καμία ληστεία στο σπίτι του και πως ο ίδιος σκότωσε με ασφυκτικό θάνατο την Καρολάιν, μετά από καυγά που είχαν, και πως κρέμασε με το λουρί της την Ρόξυ, το σκυλάκι που είχε υιοθετήσει η 20χρονη.

Σήμερα ο 34χρονος κρατούμενος επί 10 μήνες στις φυλακές Κορυδαλλού, θα σταθεί απέναντι στους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου που θα δικάσουν το ομολογημένο έγκλημα του σε βάρος της 20χρονης μητέρας του παιδιού του, η οποία έχει βρετανική υπηκοότητα. Η Καρολάιν είχε έναν αργό «αγωνιώδη» θάνατο καθώς πάσχιζε να αναπνεύσει επί έξι ολόκληρα λεπτά. Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε με ένα ύφασμα τυλιγμένο στο λαιμό της, δεμένη πισθάγκωνα με το μωρό της να κοιμάται ακουμπισμένο στην πλάτη της.

Δείτε το βίντεο με την άφιξη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στα δικαστήρια:

Keywords
Τυχαία Θέματα