Δολοφονία στο Μαρούσι: Γνωρίστηκαν σε διαδικτυακή εφαρμογή η 17χρονη με την 22χρονη – Οι γονείς δεν ενέκριναν τη σχέση τους

Σε έγκλημα πάθους παραπέμπουν τα όσα είπε ο δικηγόρος της 17χρονης δολοφόνου Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, αναφερόμενος στο έγκλημα που σόκαρε το πανελλήνιο το βράδυ της Κυριακής 11/12 με θύμα την 22χρονη φίλη της ανήλικης κοπέλας, στο σπίτι της, στο Μαρούσι.

Όπως είπε ο κ. Θεοδωρόπουλος έξω από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων όπου η 17χρονη πήγε για να απολογηθεί στον ανακριτή, η 17χρονη με την 22χρονη γνωρίστηκαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, ενώ έμεναν και σε κοντινές περιοχές.

Σύμφωνα με τον ίδιο, παρά το γεγονός

πως οι γονείς της 17χρονης δεν ενέκριναν την εν λόγω σχέση και απευθύνθηκαν εξ αυτού του λόγου στους γονείς της 22χρονης, αυτή συνεχίστηκε.

Σε κάθε περίπτωση, ο δικηγόρος της 17χρονης μίλησε για ένα κορίτσι με ψυχολογικά προβλήματα και σημείωσε πως ενώ παλαιότερα λάμβανε φαρμακευτική αγωγή, αυτό δεν συνέβαινε το τελευταίο διάστημα.

Ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία σε βάρος της 17χρονης

Εξάλλου, ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία, ασκήθηκε από την Εισαγγελία σε βάρος της 17χρονης η οποία μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 22χρονη φίλη της στο σπίτι της χθες στο Μαρούσι.

Μέχρι τη μεταγωγή της χθες από την Υποδιεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής στο «Ανηλίκων» η 17χρονη ήταν σε κατάσταση σοκ και δεν ήταν σε θέση να καταθέσει.

«Θόλωσα και τη σκότωσα όταν ζήτησε να μην ξαναβρεθούμε….» ήταν τα λόγια που ψέλλιζε η ίδια για την 22χρονη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δολοφονία, Μαρούσι, Γνωρίστηκαν, 17χρονη, 22χρονη –,dolofonia, marousi, gnoristikan, 17chroni, 22chroni –