Έγκλημα στην Κυψέλη: Εραστές δολοφόνος και θύμα – Του χρωστούσε 20.000 ευρώ

Αμετανόητος δηλώνει ο 40χρονος από το Μπανγκλαντές που δολοφόνησε με απανωτές μαχαιριές την 36χρονη γυναίκα στη Κυψέλη το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύφμωνα με το Πρώτο Θέμα, η θήκη με το μαχαίρι που αγόρασε από το κέντρο της Αθήνας για να κατακρεουργήσει το θύμα του, πρόδωσε τον 40χρονο δράστη, αποκαλύπτοντας ένα ερωτικό δράμα που τα τελευταία χρόνια παιζόταν στην Κυψέλη.

Δράστης και θύμα δούλευαν μαζί στην ίδια επιχείρηση

και όπως είπε στους αστυνομικούς ο δράστης το τελευταίο χρονικό διάστημα διατηρούσαν ερωτική σχέση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύζυγος του θύματος ήταν άνεργος και τον συντηρούσε η γυναίκα του η οποία δανειζόταν χρήματα από τον εραστή της.

«Μαζεύτηκαν 20.000 ευρώ και δεν μου τα έδινε» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς και στη συνέχεια περιέγραψε πως διέπραξε την ειδεχθή πράξη λέγοντας πως όταν του ζήτησε να χωρίσουν πήγε και αγόρασε ενα μαχαίρι απο την Ομόνοια, πήγε στο σπίτι της και της ζήτησε να κατέβει κάτω. Όταν εκείνη εμφανίστηκε, της ζήτησε το λόγο για την απόφαση του χωρισμού και τα χρήματα. Και όταν αρνήθηκε να τα δώσει όρμησε πάνω της και την έσφαξε.

Στη συνέχεια το πέταξε σε έναν κάδο και εξαφανίστηκε. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών εντόπισαν το μαχαίρι, πήγαν στο κατάστημα της Ομόνοιας και κατάφεραν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του δράστη και λίγη ώρα αργότερα να του περάσουν χειροπέδες.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα