Δολοφονία στη Καβάλα: «Δεχόμουν bullying από τον 52χρονο, με απαξίωνε και με μείωνε»-Τι είπαν η σύντροφός του και οι γονείς του

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 52χρονου πατέρα στη Χρυσούπολη, στην Καβάλα, με δράστη έναν 25χρονο, πρώην συνάδελφό του!

Σημειώνεται, πως από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικές αρχές είχαν στρέψει τις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης στο στενό οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον του 52χρονου θύματος.

«Ο 52χρονος φταίει που με απέλυσαν από τη δουλειά πριν από έξι μήνες, έλεγε ότι δεν κάνω γι’ αυτή τη δουλειά και ταυτόχρονα μου έκανε μπούλινγκ», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς

ο δράστης.

Αφού ομολόγησε την πράξη του, στη συνέχεια περιέγραψε πως οργάνωσε το έγκλημα το οποίο απέδωσε σε καθαρά προσωπικές διαφορές.

Πως έγινε το έγκλημα

Υπενθυμίζεται, πως ο 25χρονος έστησε την ενέδρα και εκτέλεσε τον πατέρα των δύο παιδιών έξω από το εργοστάσιο, όπου εργαζόταν το πρωί της περασμένης Παρασκευής, παρότι προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη του, τελικά δεν τα κατάφερε.

Η μηχανή μεγάλου κυβισμού με την οποία είχε μεταβεί και στο σημείο του εγκλήματος καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας, ενώ το όπλο που φέρεται να χρησιμοποίησε ο δράστης ήταν συγγενικού του προσώπου και συγκεκριμένα του αδερφού του.

Έτσι οι αστυνομικοί αφού συγκέντρωσαν όλες τις αποδείξεις συνέλαβαν τον 25χρονο.

Ελεύθεροι οι γονείς και η σύντροφός του

Εξάλλου, ελεύθεροι αφέθηκαν οι γονείς και η σύντροφος του 25χρονου καθ’ ομολογίαν δολοφόνου του 52χρονου στη Χρυσούπολη Καβάλας μετά τις καταθέσεις που έδωσαν στις αρχές.

Οι γονείς και η σύντροφος του 25χρονου προσήχθησαν στην αστυνομική διεύθυνση της Καβάλας και εξετάστηκαν για το εάν γνώριζαν που ήταν ο 25χρονος κατά το χρονικό διάστημα πριν και μετά τη δολοφονία του 52χρονου.

Ειδικότερα, εξετάστηκαν για το αν υπέθαλψαν τον 25χρονο, ενώ γνώριζαν για το έγκλημα, κάτι που- προς το παρόν- δεν προκύπτει και έτσι-εν συνεχεία- αφέθησαν ελεύθεροι.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Δολοφονία, Καβάλα, Δεχόμουν, 52χρονο, -Τι,dolofonia, kavala, dechomoun, 52chrono, -ti