Διαψεύδονται οι πληροφορίες για συνάντηση Πούτιν-Ζελένσκι

«Ο χρόνος της συνάντησης μεταξύ των προέδρων των δύο χωρών και το πλαίσιο αυτής της συνάντησης δεν έχουν αποφασιστεί ακόμη», φέρεται να δήλωσε ο Ποντολιάκ, ο οποίος είναι μέλος της ουκρανικής αντιπροσωπείας στις ειρηνευτικές συνομιλίες με τη Ρωσία.

Ο Ποντολιάκ ανέφερε ότι συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις σε επίπεδο ομάδων εργασίας. Νωρίτερα σήμερα, ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ είχε δηλώσει ότι η Άγκυρα ελπίζει πως Ζελένσκι και Πούτιν θα συναντηθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πούτιν: “Θα χτυπήσουμε αστραπιαία
όποιον ανακατευτεί στην Ουκρανία” – Έμμεσες απειλές για πυρηνικά

Νωρίτερα, νέες απειλές εξεπέλυσε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σε όποιον παρέμβει στην στρατιωτική επιχείρηση – όπως την αποκαλεί το Κρεμλίνο – στην Ουκρανία και θεωρηθεί ότι αποτελεί για την χώρα του στρατηγική απειλή.

Ο Πούτιν, τόνισε η απάντηση της χώρας του θα είναι αστραπιαία και πως υπάρχει ήδη σχέδιο για το πώς θα γίνει αυτό.

«Οι αποφάσεις έχουν ληφθεί και όποιος τολμήσει να αναμειχθεί στον πόλεμο στην Ουκρανία η απάντησή μας θα είναι άμεση», δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος.

Μάλιστα, ο Βλαντίνιρ Πούτιν άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμα και να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα λέγοντας: «Έχουμε όλα τα όπλα που χρειαζόμαστε. Κανείς άλλος δεν μπορεί να καυχηθεί γι΄αυτά τα όπλα και δεν θα το κάνουμε κι εμείς. Αλλά θα τα χρησιμοποιήσουμε».

Ο Πούτιν κατηγόρησε για ακόμα μια φορά την Δύση ότι θέλει να διαμελίσει την Ρωσία και επανέλαβε ότι η Μόσχα θα εκπληρώσει όλους τους στρατιωτικούς της στόχους.

Οι απειλές του Πούτιν γίνονται ένα 24ωρο μετά την απόφαση των χωρών της Δύσης να στείλουν βαρύ οπλισμό στο Κίεβο, σε ομιλία του στη ρωσική βουλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα