«Δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε»: Ανατριχίλα προκαλούν οι αγωνιώδεις εκκλήσεις των αστυνομικών για τον τραυματία συνάδελφό τους

Συγκλονίζει το ηχητικό ντοκουμέντο με τη συνομιλία των αστυνομικών με το Κέντρο Επιχειρήσεων μετά τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού στον Ρέντη.

Όπως φαίνεται από το υλικό που δημοσιοποίησε η kathimerini.gr, από την πρώτη στιγμή οι συνάδελφοι του τραυματία αστυνομικού του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες κάνοντας του τουρνικέ προκειμένου να σταματήσουν την ακατάσχετη αιμορραγία.

Συγκεκριμένα, στο ηχητικό ντοκουμέντο ακούγονται οι εξής διάλογοι μεταξύ των αστυνομικών:

«Εισέρχονται Παπαδιαμάντη, κάνω κίνηση μπρος πίσω, στον σταθμό».

«Ελήφθη, Αποστόλη, πες μου λίγο για

τον συνάδελφο, έχουμε κάνει το τουρνικέ;»

«Το έχουμε φτιάξει το τουρνικέ, έχουν παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες, έχει χαθεί […] γι’ αυτό και να συντομεύει ο σταθμός»

«Εχει κανονικά αισθήσεις ο συνάδελφος Αποστόλη;»

(….)

«Β4 ελήφθη, όταν έρθει 541. Επαναλαμβάνει το κέντρο. Κίνησε κανονικά τις δύο δυνάμεις 541 και 535, πάρε μέσα τα άτομα και θα παραμείνεις στις δύο εξόδους με τις διμοιρίες. Δεν θα φύγει κανείς από το γήπεδο αν δε λάβεις εντολή, το καταλαβες; Και από Σικελιανού και από Αγίας Άννης, είμαστε κατανοητοί;»

«Δεν μπορούμε να το κρατήσουμε».

«Δεν φεύγει κανένας από το γήπεδο εάν δεν λάβεις εντολή» – Ηχητικό ντοκουμέντο από τα αιματηρά επεισόδια στο #Ρέντη pic.twitter.com/c8xgXZAETF

— Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (@Kathimerini_gr) December 8, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δεν, Ανατριχίλα,den, anatrichila