Χρυσομάλλης (NΔ): «Ο Γ. Παπανδρέου που έφερε τα μνημόνια δεν θα κηδευτεί με τιμές αρχηγού κράτους;»

Την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ προκάλεσε η δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Μίλτου Χρυσομάλλη ο οποίος συνέκρινε εμμέσως την περίπτωση του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με αυτή του... πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. Δηλαδή έναν έκπτωτο βασιλιά με έναν εκλεγμένο πρωθυπουργό!

Ειδικότερα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA και απευθυνόμενος στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θεοδώρα Τζάκρη

ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Ο κ. Παπανδρέου Γιώργος, που υπήρξατε βουλευτής του και έφερε τα μνημόνια -γερός να είναι ο άνθρωπος και να ζήσει πολλά χρόνια- δεν θα έπρεπε να κηδευτεί με τιμές αρχηγού κράτους; Θα κριθεί πολιτικά; Ο κάθε κυβερνήτης κρίθηκε από τον ελληνικό λαό».

Η δήλωσή του προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη, με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Δημήτρη Μάντζο να σχολιάζει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Ο βουλευτής της ΝΔ Μίλτος Χρυσομάλλης παραμένει αμετανόητα πιστός στα ένστικτα της αντιμνημονιακής Πλατείας και στις φαντασιώσεις του Ζαππείου. Η ΝΔ οφείλει να καταδικάσει άμεσα τους απρεπείς, ανιστόρητους και διχαστικούς χαρακτηρισμούς του βουλευτή της για τον δημοκρατικά εκλεγμένο πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χρυσομάλλης NΔ, Ο Γ, Παπανδρέου,chrysomallis Nd, o g, papandreou