Χατζηνικολάου κατά Πολάκη: Άθλιε, άσχετε, συκοφάντη, βρωμιάρη- Να ζητήσεις συγγνώμη που ψήφισες μνημόνια!

Απάντηση στα tweet του Παύλου Πολάκη, λίγο μετά τη συγγνώμη του βουλευτή και την επιστροφή στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, έδωσε ο δημοσιογράφος, Νίκος Χατζηνικολάου.

Μέσα από τη εκπομπή του στον Real FM, ο Νίκος Χατζηνικολάου, κάλεσε τον Παύλο Πολάκη

να ζητήσει συγγνώμη προς τον ελληνικό λαό γιατί αυτός ψήφισε μνημόνια.

Μάλιστα, σχολιάζοντας την συγγνώμη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι είναι προσχηματική, για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο «και να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία».

Όπως είοε ο γνωστός δημοσιογράφος «έρχονται και τα ποινικά δικαστήρια και τα αστικά. Και στα αστικά διαστήρια δεν υπάρχει ασυλία. Στην αγωγή δεν έχει ασυλία, θα το πάρω το κοπάδι, το κοπάδι στην Κρήτη θα το πάρω».

«Ήρθε και μου είπε εμένα να ζητήσω συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για τα τελευταία 13 χρόνια. Τι λες ρε καλλιτέχνη, ψήφισα εγώ μνημόνια. Υποστήριξα εγώ μνημόνια όπως εσύ, τι λες ρε άσχετε, άθλιε, συκοφάντη, βρωμιάρη», πρόσχθεσε οργισμένος ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά την επιστροφή του στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης απάντησε στον Νίκο Χατζηνικολάου μέσω twitter, ο οποίος είχε κάνει νωρίτερα ανάρτηση, λέγοντας ότι «ο Πολάκης ζήτησε συγνώμη…. για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία».

Ο Πολάκης ζήτησε συγνώμη ΜΟΝΟ από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ,για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία.Ξέρει ότι έρχονται μηνύσεις και αγωγές για την άθλια στοχοποίηση δημοσιογράφων και δικαστών που διέπραξε και την οποία επαναλαμβάνει στην επιστολή του.

Nikos Chatzinikolaou (@NChatzinikolaou) March 18, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα