Χάρης Θεοχάρης: Σε λαϊκές αγορές και γειτονιές του Νότιου Τομέα ο υποψήφιος της ΝΔ – Τα προβλήματα των πολιτών σε πρώτο πλάνο

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία στο δρόμο προς την κάλπη της Κυριακής 21 Μαΐου ο υποψήφιος της ΝΔ στο Νότιο Τομέα της Αθήνας και πρώην υπουργός Χάρης Θεοχάρης.

Ο Χ. Θεοχάρης «σάρωσε» τις γειτονιές στα Νότια, όπως φυσικά και τα καταστήματα και τις λαϊκές αγορές, όπου βρέθηκε για να ακούσει δια ζώσης

τα προβλήματα των πολιτών και να ξεδιπλώσει το Πρόγραμμα της ΝΔ.

Το περασμένο Σάββατο, μάλιστα, βρέθηκε σε λαϊκή αγορά στην Ηλιούπολη, όπου έκανε- όπως αναφέρει ο ίδιος- «ανοιχτό και ειλικρινή διάλογο τόσο με κατοίκους της περιοχής όσο και με εμπόρους».

«Άκουσα τις σκέψεις τους, σχετικά με την αύξηση των τιμών στα τρόφιμα και τους υποσχέθηκα πως η Κυβέρνηση θα σκύψει πάνω από τα προβλήματά τους, ώστε να δοθούν οι απαραίτητες λύσεις», σχολίασε σχετικά ο Χάρης Θεοχάρης.

Εξάλλου, όπως λέει ο ίδιος, «η Νέα Δημοκρατία στη διάρκεια ολόκληρης της προεκλογικής περιόδου είναι προσανατολισμένη στο να προτείνει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών και να μιλάει για το μέλλον. Αφήνουμε τους αντιπάλους μας να τσακώνονται για το τι έγινε το 1981 και μιλάμε για το 2023 και το 2030».

«Την ίδια στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ αδυνατεί να μιλήσει για τα προβλήματα των πολιτών. Δίνει υποσχέσεις που δεν μπορούν να υλοποιηθούν και το ξέρουν οι πολίτες γι’ αυτό δεν τον εμπιστεύονται», σπεύδει να επισημάνει ο Χάρης Θεοχάρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα