Χανιά: Απολογείται ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος παράνομων υιοθεσιών – «Γιατρέ σ’ αγαπάμε», φώναζαν έξω από τα δικαστήρια

Ξεκίνησαν σήμερα το πρωί οι απολογίες του κυκλώματος παράνομων υιοθεσιών στα Χανιά.

Πρώτος απολογείται ο φερόμενος αρχηγός και συντονιστής της ομάδας, 73χρονος Χανιώτης γιατρός, ιδρυτής και διαχειριστής της κλινικής.

Σημειώνεται ότι αρκετός κόσμος είχε συγκεντρωθεί έξω από τα Δικαστήρια Χανίων και υποδέχθηκε με χειροκροτήματα και επευφημίες, όπως βλέπετε και στο βίντεο του zarpanews.gr, τον κατηγορούμενο Χανιώτη γιατρό.

«Γιατρέ μου σ’ αγαπάμε», ακούγεται να φωνάζουν, μεταξύ

άλλων.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο γιατρός, κατεύθυνε τις «μεσίτριες» και επόπτευε την νομική διεκπεραίωση των προγραμμάτων παρένθετης μητρότητας ενώ καθοδηγούσε τα υπόλοιπα μέλη προκειμένου να εναρμονίσουν τα στοιχεία που θα περιλαμβάνονταν στην εκάστοτε απόφαση με την ακολουθούμενη από αυτούς έκνομη διαδικασία.

Ακόμη, με χρήματα της οργάνωσης χρηματοδοτούσε τη μίσθωση οικιών σε περιοχή της Κρήτης για προσωρινή στέγαση των κυοφόρων.

Λίγο μετά τις 8.30 το πρωί έκανε την εμφάνισή του στα Δικαστήρια Χανίων ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος πιθανότατα θα έχει ενεργό ρόλο στην υπεράσπιση του Χανιώτη γιατρού.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά, Απολογείται, – Γιατρέ ’,chania, apologeitai, – giatre ’