Χαμός στη Βουλή! Άδωνις σε Γρηγοριάδη: Είσαι ζάπλουτος και παίζεις με τον πόνο των εργατών, υποκριτή

Χαμός επικράτησε στην Βουλή κατά τη συνεδρίαση νομοσχεδίου.

Σύμφωνα με το ένθετο “Secret” o πρώην ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης, νυν βουλευτής του ΜέΡΑ25, προκλήθηκε από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη για το «πόθεν έσχες» του, που υποστήριξε πως είναι πολύ υψηλότερο των εργατών της Σύρου.

Ο Κλέων Γρηγοριάδης ανταπάντησε πως λέει ψέματα και τότε ο Άδωνις Γεωργιάδης

τον ρώτησε: «Θέλετε να ανταλλάξετε την περιουσία σας με κάποιον εργάτη της Σύρου;». «Θέλω μ’ εσάς!», απάντησε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25. «Μ’ εμένα! Την αλλάζω την περιουσία μου. Την αλλάζω με εσάς την περιουσία μου. Και την περιουσία μου και την κλινική του πατέρα σου. Ασ’ τα αυτά σ’ εμένα!», συνέχισε ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Θέλω μ’ εσένα. Δέχεσαι;», επέμενε ο Κλέων Γρηγοριάδης με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων να υπογραμμίζει: «Ξαναλέω, λοιπόν. Είσαι ζάπλουτος μπροστά στους εργάτες της Σύρου και παίζεις με τον πόνο τους. Γιατί; Διότι είσαι υποκριτής της Αριστεράς. Αφήστε τα κόλπα σ’ εμένα. Εγώ δεν σας φοβάμαι. Αυτή είναι η διαφορά μου. Μεταξύ των δυο μας, με τη δημοκρατία είμαι εγώ, όχι εσύ. Εσύ είσαι κομμουνιστής, εσένα σου αρέσει ο ολοκληρωτισμός. Εμένα μου αρέσει η ελευθερία».

Keywords
Τυχαία Θέματα