«Χαμός» στη Βουλή! Αποδοκιμασίες από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη

Στιγμές μεγάλης έντασης επικράτησαν το μεσημέρι της Πέμπτης 08/12, στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης «Διαδικασία άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών, κυβερνοασφάλεια και προστασία προσωπικών δεδομένων πολιτών».

Ειδικότερα, ενώ ολοκληρωνόταν το «πινγκ-πονγκ» της αντιπαράθεσης μεταξύ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του αρχηγού

της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως αφήνει το βήμα της Βουλής για να παραδώσει το βήμα στον πρωθυπουργό προκειμένου να απαντήσει εάν παρακολουθούταν από την ΕΥΠ ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος.

Ο κ. Τσίπρας κατέβηκε, όπως είπε, διακόπτοντας το λόγο του προκειμένου να συνεχίσει μετά την απάντηση του κ. Μητσοτάκη.

Ο κ. Μητσοτάκης απέρριψε τις αιτιάσεις του κ. Τσίπρα, διερωτώμενος αν είναι δυνατόν να πιστεύει αυτά τα πράγματα και στη συνέχεια αποχώρησε, εν μέσω αποδοκιμασιών και γιουχαϊσμάτων από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγο αργότερα, παίρνοντας τον λόγο ο κ. Τσίπρας επέπληξε τον κ. Μητσοτάκη που έφυγε από τη Βουλή χωρίς να απαντήσει ξεκάθαρα και εξέφρασε τη «βαθύτατη ανησυχία, καθώς ο πρωθυπουργός δεν απάντησε σε ένα μείζον θέμα Εθνικής Ασφάλειας».

Keywords
Τυχαία Θέματα