Χ. Σαχίνης: «Η ΕΥΔΑΠ σε 20ετή τροχιά ανάπτυξης προς όφελος των καταναλωτών»

«Χρονιά ορόσημο για την Εταιρεία», χαρακτήρισε το 2021 ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥ∆ΑΠ κ. Χάρης Σαχίνης, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε για την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων, καθώς η εταιρεία μπαίνει σε μία νέα εποχή με νέα εικοσαετή σύμβαση με το ελληνικό δημόσιο, έχοντας σημειώσει σημαντικά κέρδη, επιταχύνοντας έτσι τον μετασχηματισμό της και το

επενδυτικό της σχέδιο.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο επικεφαλής της εταιρείας: «Το 20ετές αποκλειστικό δικαίωμα παροχής υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης σε συνδυασμό με το μεγάλο πρόγραμμα μετασχηματισμού και επενδύσεων που υλοποιείται, θέτουν την ΕΥΔΑΠ σε νέα τροχιά ανάπτυξης γεγονός που θα ωφελήσει τους καταναλωτές, τους εργαζόμενους και τους μετόχους».

Ειδικότερα, όπως έκανε γνωστό ο κ. Σαχίνης: «Καταφέραμε να διευθετήσουμε μακροχρόνιες εκκρεμότητες που δέσμευαν την ΕΥΔΑΠ και αποτελούσαν τροχοπέδη για την ανάπτυξή της. Η υπογραφή των δύο συμβάσεων ανανέωσης του αποκλειστικού δικαιώματος και λειτουργίας του Εξωτερικού Υδροδοτικού Συστήματος, δίδει την ευχέρεια να υλοποιήσουμε το απαιτητικό στρατηγικό πλάνο που έχουμε καταρτίσει».

Όσον αφορά το 2022, ο κ. Σαχίνης τόνισε ότι: «Επικεντρωνόμαστε στον εξορθολογισμό του λειτουργικού κόστους, την επιτάχυνση της υλοποίησης του επενδυτικού προγράμματος, τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων και της πελατειακής βάσης και θα εξετάσουμε τη συμμετοχή σε δραστηριότητες εκτός περιοχής αρμοδιότητας εφόσον πραγματοποιηθούν σχετικές νομοθετικές ρυθμίσεις. Όλα αυτά συντελούν σε μία συνολικά δυναμική πορεία για την ΕΥΔΑΠ».

Δείτε τη συνέχεια της είδησης στο water-waste.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαχίνης, Η ΕΥΔΑΠ, 20ετή,sachinis, i evdap, 20eti