Μπέκαμ-Πελτς: Σήμερα, στη Φλόριντα, ο γάμος των 3 εκατ. δολαρίων- Οι λεπτομέρειες και το προγαμιαίο συμβόλαιο

Αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο του γιου του Μπέκαμ, Μπρούκλιν με την δισεκατομμυριούχο κληρονόμο, ηθοποιό και μοντέλο Νίκολα Πελτζ, οι οποίοι σε λίγες ώρες ενώνουν τις ζωές τους, στην πολυτελέστατη οικογενειακή έπαυλη της νύφης στη Φλόριντα.

Την τοποθεσία του γάμου επέλεξε η Νίκολα, καθώς η κατοικία των Beckham των 35 εκατ. ευρώ στο Holland Park και η αγροικία Cotswolds των 7 εκατ. ευρώ φαίνεται ότι δεν διέθεταν τις προϋποθέσεις που απαιτεί το ζευγάρι για την τελετή.

Αν και το ζευγάρι ήδη ζει σε ένα ακίνητο 9 εκατ. ευρώ στο Μπέβερλι Χιλς, σύμφωνα με δημοσίευμα του Hello!, οι δυο τους επέλεξαν να παντρευτούν στο βασιλικών διαστάσεων ακίνητο της οικογένειας Πελτζ στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, ένα παλάτι 27 υπνοδωματίων μπροστά στον ωκεανό, αξίας 90 εκατ. ευρώ.

“Η Νίκολα και ο Μπρούκλιν θέλουν όλη η μέρα να είναι τέλεια και η προσοχή τους στη λεπτομέρεια είναι σχολαστική. Τα χρήματα προφανώς δεν είναι θέμα, αλλά παρ’ όλα αυτά θέλουν η ημέρα να είναι μια γιορτή αγάπης, όχι πλούτου“, δήλωσε μια πηγή στη Sun.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την Sun, τα μικρότερα αδέρφια του Μπρούκλιν, ο 19χρονος Ρομέο και ο 16χρονος Κρουζ θα είναι οι κουμπάροι του ζευγαριού. Στη λίστα των καλεσμένων πιστεύεται ότι περιλαμβάνονται οι φίλοι τους, Τζίτζι Χαντίντ, Νικόλ Ρίτσι αλλά και ο διάσημος σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ με την σύζυγό του Τάνα. Ο νονός του Μπρούκλιν Μπέκαμ, Έλτον Τζον, δε θα παραβρεθεί καθώς θα βρίσκεται σε περιοδεία.

View this post on Instagram

A post shared by @brooklynbeckham

Η 27χρονη ηθοποιός θα φορέσει δύο νυφικά Valentino παρά τους προηγούμενους ισχυρισμούς πως η σχεδιάστρια μόδας πεθερά της, Βικτόρια Μπέκαμ θα ήταν αυτή που θα έραβε το γαμήλιο φόρεμά της.

Επίσης, ο πατέρας του Μπρούκλιν, Ντέιβιντ Μπέκαμ θα δώσει μια ομιλία κατά τη διάρκεια της τελετής, ενώ θα απαγορευτούν τα κινητά τηλέφωνα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Το προγαμιαίο συμβόλαιο

Αν και η οικογένεια Μπέκαμ διαθέτει μία διόλου ευκαταφρόνητη περιουσία ύψους 380 εκατ. λιρών, η οικογένεια της νύφης είναι πολλάκις πιο ισχυρή με μία αυτοκρατορία πίσω της η αξία της οποία εκτιμάται γύρω στα 1,2 δισεκατομμύρια λίρες. Παρ’ ολα αυτά σε περίπτωση διαζυγίου, το προγαμιμαίο συμβόλαιο σύμφωνα με πληροφορίες, έχει σχεδιαστεί για να προστατεύσει τα χρήματα των Μπέκαμ και όχι της Πελτζ.

View this post on Instagram

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Ποιά είναι η Νίκολα Πελτζ

Η Νίκολα Πέλτζ έχει 4 αδέλφια. Ως ηθοποιός, έχει παίξει σε λίγες ταινίες στο σινεμά, ενώ έχει εμφανιστεί και σε μουσικό βίντεο της Μάιλι Σάιρους.

View this post on Instagram

A post shared by (@nicolaannepeltz)

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της, Νέλσον Πελτζ, είναι μεγαλοεπενδυτής και ιδρυτής της εταιρείας επενδύσεων Trian Fund Management. Η εταιρεία του έχει περισσότερα από 9 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση. Η νεαρή καλλονή, πριν από λίγα χρόνια και πριν από τον Μπέκαμ, υπήρξε το κορίτσι του Τζάστιν Μπίμπερ. 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπέκαμ-Πελτς, Σήμερα, Φλόριντα,bekam-pelts, simera, florinta