Μπάμπης Παπαπαναγιώτου: Η εκδήλωση του Αντώνη Σαμαρά ήταν δώρο στον Μητσοτάκη και ενίσχυση της ενότητας της Νέας Δημοκρατίας

Την πολιτική επικαιρότητα σχολίασε ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαπαναγιώτου με την Ξένια Γώγου στο The Caller.

Για την μετωπική σύγκρουση ΜητσοτάκηΤσίπρα σήμερα στη Βουλή μεταξύ άλλων ανέφερε: Σίγουρα θα πάμε για μια πολύ σκληρή αντιπαράθεση, πολύ σκληρή και από τις δύο πλευρές. Ξέρω ότι υπάρχουν χαρτιά και από τις δύο πλευρές, μένει να δούμε τι από όλα αυτά θα χρησιμοποιηθεί.

Για τις δημοσκοπήσεις

σχολίασε: Εδώ έχουμε το εξής παράδοξο φαινόμενο. Ενώ η ακρίβεια, άσχετα αν είναι εισαγόμενη, αυτόν που φθείρει είναι την κυβέρνηση, γιατί αυτή καλείται να την διαχειριστεί. Παρότι σε αξιολόγηση το 86% πιστεύει ότι η ακρίβεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζουμε, παρόλα αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να επωφεληθεί από αυτό. Και δεν μπορεί να επωφεληθεί, κατά την γνώμη μου για τον εξής απλό λόγο. Δεν πείθει ότι έχει να προτείνει μια άλλη πολιτική η οποία να είναι πιο αποτελεσματική, πιο φιλολαϊκή, πιο κοινωνική. 

Για τις εκλογές: Εγώ βλέπω να ξεκινάμε τον Απρίλιο και τον Μάιο να έχουμε τελειώσει με όλες τις εκλογές. Να έχουν γίνει και οι δύο. 

Για την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά: Ήταν μια εκδήλωση εγώ θα την έλεγα δώρο στον Μητσοτάκη και ενίσχυση της ενότητας της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη:

Keywords
Τυχαία Θέματα