Ατζούν Ιλιτζαλί: Αποκάλυψε το παρασκήνιο για την αποβολή Ασημίνας και Δαλάκα – Τι έγινε τελικά

Για το τι πραγματικά συνέβη με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου και πώς τελικά αποβλήθηκαν από το «Survivor All Star», μίλησε ο παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί.

«Υπήρξε ένα πρόβλημα επικοινωνίας στο ελληνικό παιχνίδι», ανέφερε -αρχικά- ο Ατζούν Ιλιτζαλί , σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Πρωινό μας», στον ΣΚΑΪ.

«Ένας παίκτης πραγματοποίησε μια παράνομη επικοινωνία. Είχα ρωτήσει όλους τους παίκτες, σε μια συνάντηση που είχα μαζί τους, τι τιμωρία επιθυμείτε να υπάρξει αν συμβεί

κάτι παρόμοιο. Όλοι απάντησαν ‘’αποβολή’’ και συμφώνησα μαζί τους», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί επισήμανε ότι γνωρίζει όλους τους παίκτες προσωπικά. Όπως είπε, «είμαι φίλος τους καθώς έχω παρουσιάσει αρκετά επεισόδια. Το παιχνίδι, λοιπόν, ξεκίνησε και την 4η ή 5η εβδομάδα υπήρξε ένα πρόβλημα με την Δαλάκα, αναφορικά με την ύπαρξη ενός τηλεφώνου. Όλοι οι παίκτες έκαναν φασαρία και επικαλέστηκαν τη συμφωνία που είχαμε. Ασφαλώς και υπήρχε συμφωνία, γι’ αυτό και απομακρύναμε την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα, που ήταν μαζί της. Την αγαπώ πολύ και αυτήν. Αυτές οι δύο ήταν μαζί. Η Δαλάκα είναι μια παίκτρια πολύ κοντά σε εμένα. Όταν ερευνήσαμε το τηλέφωνο, δεν βρέθηκε κάποια επικοινωνία. 

Αυτό που έκανε είναι ότι πήρε φαγητό και προσπάθησε να στείλει χρήματα μέσω τηλεφώνου για το φαγητό αυτό. Αλλά αυτό θεωρείται ζήτημα επικοινωνίας ή όχι;», αναρωτήθηκε ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Και στη συνέχεια διευκρίνισε: «Λόγω της αντίδρασης των άλλων παικτών απομακρύναμε τη Δαλάκα. Εκείνη την περίοδο συνέβη ο μεγάλος σεισμός στην Τουρκία. Έμεινα στην Κωνσταντινούπολη και το μυαλό μου ήταν συνεχώς στον σεισμό. Με όσα είχαν προηγηθεί, ήταν αδύνατον να επιστρέψει η Δαλάκα. Η Κατερίνα και η Ασημίνα αποβλήθηκαν», πρόσθεσε ο Ατζούν Ιλιτζαλί. 



Keywords
Τυχαία Θέματα
Ατζούν Ιλιτζαλί, Αποκάλυψε, Ασημίνας, Δαλάκα –,atzoun ilitzali, apokalypse, asiminas, dalaka –