Άρτα: Στον εισαγγελέα ο πατέρας του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο ξεχασμένο στο αυτοκίνητο – Βελτιώθηκε η υγεία του

Βελτιώθηκε η υγεία του πατέρα που ξέχασε το 5,5 μηνών βρέφος του κλεισμένο μέσα στο αυτοκίνητο για τουλάχιστον 5 ώρες με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα, ωστόσο δεν είναι γνωστό αν θα απολογηθεί σήμερα ή θα δώσει πρώτα διευκρινίσεις για το τι συνέβη τη μοιραία Τρίτη, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».



Υπενθυμίζεται ότι εναντίον του 37χρονου πατέρα του μωρού,έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλειας.

Νωρίς το πρωί

της Τρίτης ο 37χρονος πήρε το 5,5 μηνών παιδί του, το έβαλε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου για να το μεταφέρει αρχικά στον βρεφονηπιακό σταθμό κι έπειτα να συνεχίσει για τη δουλειά του, καθώς εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία της Άρτας.

Ο πατέρας πάρκαρε το όχημα, το κλείδωσε και στη συνέχεια πήρε το υπηρεσιακό του όχημα για να συνεχίσει τη δουλειά του, ωστόσο δεν είχε αντιληφθεί ότι είχε ξεχάσει το 5,5 μηνών κοριτσάκι δεμένο στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

«Κλείσε γρήγορα, ξέχασα το μωρό στο αυτοκίνητο»

Η ασύλληπτη τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του παιδιού πήγε στον βρεφονηπιακό σταθμό για να το παραλάβει.

Εκεί οι υπεύθυνοι της είπαν ότι το παιδί δεν ήρθε σήμερα στον σταθμό κι όταν εκείνη κάλεσε έντρομη τον σύζυγό της έλαβε την απάντηση «κλείσε γρήγορα, ξέχασα το μωρό στο αυτοκίνητο».

Ο πατέρας του βρέφους έσπευσε στο αυτοκίνητο και βρήκε το 5,5 μηνών κοριτσάκι χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως έβγαζε αφρούς από το στόμα του.

«Έκλαιγαν οι γιατροί και οι νοσηλευτές»

Το βρέφος μεταφέρθηκε στις 14:55 στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών για να το κρατήσουν στη ζωή.

Όπως τόνισε στο MEGA ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, όλοι οι γιατροί και οι νοσηλευτές, ακόμη κι εκείνοι της πρωινής βάρδιας, έσκυψαν πάνω από το βρέφος και έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να το επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

«Υπήρχε θλίψη, έκλαιγαν οι γιατροί και οι νοσηλευτές. Δεν είναι σύνηθες φαινόμενο να έρχεται ένα βρέφος, το οποίο έχει παραμείνει στο αυτοκίνητο τόσες ώρες. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια, δεν τα κατάφεραν», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρτα, – Βελτιώθηκε,arta, – veltiothike