Άρης – ΠΑΟΚ: Μια ζέστη και μια κρύο στη Θεσσαλονίκη!

Από τη μέρα της κλήρωσης του Conference League, όταν έγιναν γνωστοί οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ και του Άρη οι πάντες συμφώνησαν πως και οι δύο ομάδες θα πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης χωρίς πολλά... ζόρια.

Μάλιστα οι πλέον αισιόδοξοι βγάζοντας… χαρτί και μολύβι υπολόγιζαν αυτό να συμβεί με 4 νίκες ώστε να έρθουν κι όσο το δυνατό περισσότεροι βαθμοί στην Ελλάδα.

Όμως όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια

και στο ποδόσφαιρο, ο Θεός γελάει. Κι αν ο Άρης μπορεί, μετά το χορταστικό κι εντυπωσιακό 5-1, ήδη να πανηγυρίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση και να περιμένει την ρεβάνς με την Γκόμελ (στο άδειο «Κλ. Βικελίδης») για να πάρει και τυπικά το εισιτήριο του Γ’ προκριματικού γύρου, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να σκέφτεται το ίδιο αισιόδοξα!

Έτσι όπως τα έκανε στην Σόφια, τώρα θα τρέξει καλοκαιριάτικα για να μην… κλάψει με μαύρο δάκρυ! Κόντρα σε μια ομάδα που δεν μπορούσε να συμπληρώσει 18αδα, που είχε στον πάγκο δύο τερματοφύλακες (!!!), ο Δικέφαλος του Βορρά παρουσίασε… τραγικό πρόσωπο, δεν είχε καν ευκαιρίες να διεκδικήσει κάτι και έχασε με 2-0, ένα σκορ που δεν είναι κι ότι πιο εύκολο να ανατραπεί σε μια βδομάδα στη ρεβάνς της Τούμπας. Ειδικά αν όπως φάνηκε κι από τις δηλώσεις του Λουτσέσκου για τον Κούρτιτς το κλίμα μέσα στην ομάδα δεν είναι το καλύτερο δυνατό.

Προσοχή. Κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τον ΠΑΟΚ και προσωπικά ακόμη και μετά την ήττα-σοκ στη Σόφια εξακολουθώ να τον θεωρώ φαβορί πρόκρισης είτε εύκολα, είτε δύσκολα. Αλλωστε και πέρσι η ευρωπαϊκή πορεία ξεκίνησε με ήττα από την άσημη Μποέμιανς, αλλά έφτασε μια ανάσα από τα ημιτελικά του Conference League. Όμως σίγουρα θα πρέπει να δείξει εντελώς άλλο πρόσωπο, προφανώς καλύτερο και να δέσει περισσότερο η χημεία νέων και παλιών.

Είναι φανερό ότι έχει δουλειά ακόμη ο Λουτσέσκου. Το σίγουρο είναι πως εκείνες οι… 4 νίκες που έγραφε το χαρτί του σχεδιασμού για τα ισάριθμα ματς ΠΑΟΚ και Άρη πήγαν περίπατο. Ελπίζουμε τουλάχιστον σε διπλή πρόκριση για να ρεφάρουμε στην πορεία τους χαμένους βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα