Αποκάλυψη Κατερίνας Καινούργιου: «Μου είχε γίνει σοβαρή επίπληξη, είχα φάει γερό χέρι»

Τις δηλώσεις που έχουν κάνει οι παρουσιαστές της εκπομπής Καλοκαίρι Yes σχολίασαν η Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα της.

Με αφορμή τις νέες δηλώσεις της Φελίσια Τσαλαπάτη και του Φοίβου Παπαδάκη επί του θέματος, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να μοιραστεί μία προσωπική της εμπειρία από το τηλεοπτικό της παρελθόν, χαρακτηρίζοντας λάθος τον τρόπο που η παρέα του Καλοκαίρι Yes διαχειρίζεται και τοποθετείται για το ζήτημα.

«Ήμουν

τότε στον Alpha, τη χρονιά που τελείωνε το «Δέστε Τους» και φημολογείται ότι θα φύγει ο Νίκος, θα φύγει η Μαρία. Εγώ είχα την τηλεοπτική μου απειρία, ο Τζώνη Καλημέρης ήταν τότε Διευθυντής Προγράμματος», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Μου κάνουν έξω μία συνέντευξη, μου κάνουν μια ερώτηση για το τι θα γίνει και τους λέω: ναι, ο Νίκος θα φύγει και τα λοιπά. Δίνω μια συνέντευξη μόνη μου έξω κανονικά. Ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνό μου, μου λένε: σε θέλει τώρα ο κύριος Καλημέρης στο γραφείο», περιέγραψε η παρουσιάστρια του Alpha.

«Στο μεταξύ βλέπω κάτι δηλώσεις του Τζώνη Καλημέρη που τον ρωτάνε και λέει: ποια είναι η Καινούργιου, είναι ο σταθμός και κάνει αυτές τις δηλώσεις; Είχα γίνει ξεφτίλα, το θυμάμαι.

Πηγαίνω στο γραφείο του, του μιλούσα και στον πληθυντικό τότε, δεν τον ήξερα καλά τον άνθρωπο. Μου λέει: συγγνώμη, ποια είσαι εσύ; Είσαι το κανάλι για να κάνεις ανακοινώσεις σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το τι θα γίνει; Μου είχε γίνει σοβαρή επίπληξη, είχα φάει γερό χέρι», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Αποκάλυψη Κατερίνας Καινούργιου, Μου,apokalypsi katerinas kainourgiou, mou