Απάντηση Οικονόμου σε ΣΥΡΙΖΑ για τις παρακολουθήσεις: Υιοθετούν άκριτα τους αισώπειους μύθους του Βαξεβάνη

Την έντονη αντίδραση της κυβέρνησης προκάλεσε το νέο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του «Documento της Κυριακής» για τις παρακολουθήσεις.

Στην εφημερίδα κυκλοφορεί  νέα λίστα προσώπων που φέρονται να παρακολουθούνται η οποία περιέχει και υψηλόβαθμα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων.

«Ο κ. Βαξεβάνης συνεχίζει να δημοσιεύει σε συνέχειες τους αισώπειους μύθους του, όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο. Το αφήγημά του, το οποίο φθίνει όσο περνάει ο χρόνος,

είναι ένα συνονθύλευμα ατεκμηρίωτων ισχυρισμών. Όσο υστερεί σε θεμελίωση και στοιχεία, άλλο τόσο πλεονάζει σε μυθοπλασία.

Το πλέον τραγικό είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε ασμένως (προτού καλά-καλά κυκλοφορήσει η εφημερίδα) να υιοθετήσει τους αναπόδεικτους ισχυρισμούς και να εξάγει πολιτικά συμπεράσματα» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Απέναντι σε αυτή την παρωδία η κυβέρνηση απαντά με τη θεσμική θωράκιση της λειτουργίας της ΕΥΠ, με την καθολική απαγόρευση των κακόβουλων λογισμικών και φυσικά με την εμπιστοσύνη στη δικαστική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, η οποία και οφείλει να αποσαφηνίσει το ταχύτερο δυνατό κάθε πτυχή της υπόθεσης αυτής» προσθέτει.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απάντηση Οικονόμου, ΣΥΡΙΖΑ, Υιοθετούν, Βαξεβάνη,apantisi oikonomou, syriza, yiothetoun, vaxevani