Απαντήσεις Τσίπρα για τις επικρίσεις στις προτάσεις του

Την ενόχληση της “Ομπρέλας” φαίνεται πως προκάλεσαν οι προτάσεις της ηγεσίας του κόμματος για τα εκτελεστικά όργανα, μολονότι η υποψήφια γραμματέας Ράνια Σβίγκου προέρχεται από τη συγκεκριμένη τάση.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, κάποια στελέχη της “Ομπρέλας” να δηλώνουν πως δεν θα ψηφίσουν υπέρ της εκλογής γραμματέα και αναπληρωτή γραμματέα (μάλλον λευκά) και συγχρόνως να κατατίθενται άλλες τέσσερις υποψηφιότητες εκτός πρότασης για την Πολιτική Γραμματεία με πρωτοβουλία του Θ. Δρίτσα για τους Μιχάλη Σαμπατακάκη, Νίκο Φίλη, Πάνο Λάμπρου και Αννέτα Καββαδία.

Ο Θ. Δρίτσας που από μόνος του

είχε εκφράσει την επιθυμία του να μην είναι υποψήφιος στη νέα Πολιτική Γραμματεία στην παρέμβασή του άφησε αιχμές για τις επιλογές Τσίπρα λέγοντας ότι δεν συνθέτουν.

***ΣΥΡΙΖΑ: Η Ράνια Σβίγκου εξελέγη γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής με 228 ψήφους

Εκ παραλλήλου αιχμές φέρεται να άφησε και ο Παύλος Πολάκης σε σχέση με την επιλογή της Ράνιας Σβίγκου στην οποία καταλόγισε ότι δεν στήριξε τη διεύρυνση.

Στα δύο στελέχη απάντησε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας λέγοντας στον Θ. Δρίτσα πως “έκανα μία πρόταση χωρίς να υπολογίζω τάσεις” και σημειώνοντας κατά τις πληροφορίες, πως αντί να βλέπω χαρούμενα πρόσωπα βλέπω πρόσωπα μέσα στη θλίψη να επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια. Με αυστηρότητα απάντησε όμως και στον Παύλο Πολάκη στον οποίο φέρεται να επεσήμανε πως δεν μπορεί να εμφανίζεται ως ο αυθεντικός εκφραστής των 172.000 μελών καθώς καθένας από εμάς εκφράζει αυτόν τον κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απαντήσεις Τσίπρα,apantiseis tsipra