Άννα Καραμανλή: Τους πλειστηριασμούς και τα funds τα έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ – Θέλουμε να βοηθήσουμε τους πιο ευάλωτους

Στο The Caller και την Ξένια Γώγου μίλησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή.

Μεταξύ άλλων η κ. Καραμανλή ανέφερε για την Τουρκία: 

«Η Τουρκία ζει μια τραγωδία πραγματική, από την πρώτη στιγμή η Ελλάδα στάθηκε αλληλέγγυα, στείλαμε τις ΕΜΑΚ μας σώθηκαν ζωές, ανασύρθηκαν ζωντανοί άνθρωποι από τα ερείπια. 

Είδαμε και την επίσκεψη του κ. Δένδια όπου συναντήθηκε με τον κ. Τσαβούσογλου, και τις έντονες στιγμές που έζησαν.

Δεν έχουμε ν χωρίσουμε κάτι με τον τουρκικό λαό, οι όποιες διαφορές μας πρέπει να λύνονται με διάλογο, με συζήτηση κι αν δεν μπορέσουμε να τα βρούμε να προσφύγουμε στο δικαστήριο της Χάγης. Εμείς θέλουμε την ειρήνη, θέλουμε τον διάλογο, απλά στον ανθεωριτισμό του κ. Ερντογάν οφείλουμε και πρέπει να απαντήσουμε γιατί υπερασπιζόμαστε και την κυριαρχία μας και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές γιατί εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε τους πιο ευάλωτους». 

Για τους πλειστηριασμούς και τα funds:

«Αυτά τα έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά είναι ψηφισμένα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιος να γκουγκλάρει τις αρθρογραφίες του κ. Στρατούλη και του κ. Λαφαζάνη, θα καταλάβει ότι οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας και ξύλου έπεφτε επί ΣΥΡΙΖΑ.

Επειδή έρχεται ήττα για αυτούς, γιατί αυτό είναι πρωτόγνωρο που συμβαίνει. Ποτέ κυβέρνηση δεν προηγείται της αντιπολίτευσης μετά από 4 χρόνια στην εξουσία. Αυτό λοιπόν κάτι σημαίνει. Ότι οι Έλληνες κρίνουν και συγκρίνουν. Θυμούνται όλοι τι έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άννα Καραμανλή, ΣΥΡΙΖΑ – Θέλουμε,anna karamanli, syriza – theloume