Αγγλία: Τα λιοντάρια βρυχύθηκαν έξι φορές με το… καλημέρα!

H αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε και την καλύτερη δυνατή εικόνα από την πρεμιέρα της Αγγλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Βλέπετε το πείραμα του ΑΝΤ1+ σε πρώτη φάση δεν στέφθηκε με επιτυχία, καθώς μερικά δευτερόλεπτα μετά την πρώτη σέντρα του αγώνα των «λιονταριών» με το Ιράν το σύστημα… κατέρρευσε και οι Έλληνες φίλαθλοι που είχαν πληρώσει συνδρομή έβλεπαν απλά… μαύρο.

Τουλάχιστον το χιούμορ δεν τους λείπει ποτέ, καθώς στα σόσιαλ μίντια στήθηκε ένα… πάρτι χωρίς τέλος με ατάκες-φωτιά. Για το συγκεκριμένο

θέμα μένει να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια κι αν τελικά το κανάλι του Αμαρουσίου μετά το… φιάσκο της πρεμιέρας θα βρει τη λύση να δώσει σωστά το προϊόν στον κόσμο, που έτσι κι αλλιώς είχε μάθει για δεκαετίες να απολαμβάνει το premium θέαμα του Μουντιάλ χωρίς επιβάρυνση, αλλά απολύτως ελεύθερα.

Οι επόμενες ώρες και μέρες θα δείξουν καθώς τα ματς είναι και πολλά και καθημερινά. Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα το σκορ μιλάει από μόνο του. Η Αγγλία μετά το πρώτο αναγνωριστικό 20λεπτο πάτησε το… γκάζι κι άφησε τους Ιρανούς να βλέπουν σκόνη.

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία γκολ πέτυχαν σε διάστημα δέκα λεπτών στο πρώτο ημίχρονο και η σεμνή τελετή ολοκληρώθηκε από τα μισά του αγώνα σχετικά με το ερώτημα για το αν οι Αγγλοι θα ξεκινήσουν με το δεξί στο Μουντιάλ. Η επανάληψη ήταν απλά μια τυπική διαδικασία με το ματς να είναι εντελώς ελεύθερο πια, τους Αγγλους όμως να συνεχίζουν να έχουν κέφια και να φτάνουν στο χορταστικό 6-2!!!

Πήραν ένα εύκολο τρίποντο, έβαλαν αρκετά γκολ για… μαξιλαράκι σε μια πιθανή ισοβαθμία με άλλη ομάδα του ομίλου στην πρώτη θέση και βασικά έδειξαν όχι μόνο στο Ιράν, αλλά και σε ΗΠΑ και Ουαλία ποιος είναι το αφεντικό στο γκρουπ. Αλλωστε για την ομάδα του Σαουθεγκεϊτ και φιναλίστ στο Euri2021, το ζητούμενο δεν είναι απλά μια πρόκριση από τον όμιλο.

Το It’s coming home, είναι ξανά για τους Άγγλους κυρίαρχο σύνθημα σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση, οπότε ευελπιστούν αυτή την φορά να το κάνουν πραγματικότητα.

Όχι μόνιο να φτάσουν στην πηγή, αλλά να πιουν και νέκταρ από το Κύπελλο που το αγνοοούν από το μακρινό 1966. Ρόστερ και δυνατό, αλλά και έμπειρο έχουν. Θα τα καταφέρουν αυτή τη φορά ή και πάλι στα δύσκολα ραντεβού θα λυγίσουν. Θα μας το φανερώνουν οι επόμενες μέρες. Πάντως η καλή αρχή έγινε για τα λιοντάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αγγλία,anglia