Άγγελος Βλαχόπουλος: Η συγκινητική ανάρτηση για την μητέρα του: «Από τον τρόμο μέχρι τα χαμόγελα σήμερα»

Άγγελος Βλαχόπουλος: Ένα πολύ δύσκολο διάστημα 44 ημερών έλαβε τέλος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη μητέρα του αθλητή της υδατοσφαίρισης, η οποία πλέον βρίσκεται σπίτι της.

Ο σπουδαίος διεθνής πολίστας με μια συγκινητική ανάρτησή του έσπευσε να ευχαριστήσει όσους του στάθηκαν σε αυτή τη δύσκολη περίοδο και ειδικά τους γιατρούς που περιέθαλψαν τη μητέρα του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«44 μέρες μετά! Από τον τρόμο μέχρι τα χαμόγελα σήμερα. Μεγάλο ταξίδι! Ας είμαστε ευγνώμονες για ότι έχουμε γιατί όλα μπορεί ν’ αλλάξουν σε μια στιγμή.

Οφείλουμε ένα τεράστιο

“ευχαριστώ” στον Διευθυντή της Ορθοπεδικής του Ευαγγελισμού κ.Τζουρμπακη και στους άμεσους συνεργάτες του κ. Λαλουδακη και κ. Παπαδάκη για όλα όσα έκαναν για εμας,οπως επισης και τον θωρακοχειρουργό μας κ.Ζήση για την εξαιρετική του δουλειά

Θα ήταν άδικο να μην αναφέρω την Κα. Ισχακη και την ομάδα της που την παρακολουθούσαν τις πρώτες 18 μέρες στη ΜΕΘ 4 και μαζί τους ξεπέρασε τον κίνδυνο για την ζωή της..

Φυσικά δεν θα μπορούσα να παραλείψω τις νοσηλεύτριες κ τους νοσηλευτές που ήταν δίπλα μας κάθε στιγμή για οτιδήποτε χρειαζόμασταν..

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γιατρό της εθνικής ομάδας πόλο κ. Μαρίνο Γιώργο για την βοήθεια κ τη στήριξή του γιατί χωρίς εκείνον όλα θα ήταν διαφορετικά».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggelos Vlachopoulos (@aggelosvlachopoulos)

Keywords
Τυχαία Θέματα