Ανδραβίδα: Σήμερα η κηδεία του κυβερνήτη Στάθη Τσιτλακίδη – Θα μοιραστούν μπομπονιέρες και λευκά τριαντάφυλλα

Tον σμηναγό και χειριστή του μοιραίου Φάντομ, Στάθη Τσιτλακίδη αποχαιρετά σήμερα η Ελλάδα.

Η οικογένεια του αποφάσισε κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας να δώσει μπομπονιέρες, κουφέτα και λευκά τριαντάφυλλα. Ο άτυχος πιλότος δεν πρόλαβε να προχωρήσει τη ζωή του, να παντρευτεί την αγαπημένη του, και να κάνουν οικογένεια.

Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί το πρωί της Παρασκευής στον Γρανίτη Δράμας για να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του Σμηναγού (Ι) Ευστάθιου Τσιτλακίδη.

Στην κηδεία

θα δώσει επίσης το παρών η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, καθώς και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Υπενθυμίζεται πως για την οικογένεια είναι ιδιαίτερα δύσκολο καθώς ο θάνατος του 31χρονου σμηναγού διαπιστώθηκε μέσα από ενδείξεις και ευρήματα. Το κύριο μέρος της ατράκτου δεν έχει ακόμη ανασυρθεί.

Οι δύο πιλότοι έλαβαν χθες τον βαθμό του αντιπτεράρχου με Προεδρικό Διάταγμα που υπεγράφη, έπειτα από πρόταση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, μετά από απόφαση του ΣΑΓΕ.

Συγκινεί το βίντεο στο οποίο ο αδικοχαμένος Στάθης Τσιτλακίδης χορεύει ζεϊμπέκικο, με το οποίο ένας φίλος του επέλεξε να τον αποχαιρετήσει.



Keywords
Τυχαία Θέματα