Ακόμη μία ελληνική εταιρεία θεσπίζει 4ήμερη εργασία για Ιούνιο και Ιούλιο χωρίς μείωση μισθού

Η Terracomp προχώρησε πιλοτικά στην καθιέρωση τετραήμερης εργασίας για τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, χωρίς να επηρεάζονται τα εργασιακά δικαιώματα, το ωράριο εργασίας και οι μισθολογικές απολαβές των εργαζομένων.

«Η δύναμη της Terracom είναι οι άνθρωποί της, οι οποίοι αποτελούν το βασικότερο παράγοντα της ανάπτυξης και της συνεχούς εξέλιξής της» δήλωσε ο κ. Δημήτρης Ζαχαράκης, CEO της Terracom, με αφορμή την σχετική ανακοίνωση.

«Με την υιοθέτηση της τετραήμερης εργασίας για τους καλοκαιρινούς μήνες, σε

συνδυασμό με το υβριδικό μοντέλο εργασίας που έχει ακολουθήσει η εταιρεία μας από την αρχή της πανδημίας, προσφέρουμε ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, καλύτερη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και περισσότερες επιλογές για να αποφασίσουν οι άνθρωποί μας το βέλτιστο μοντέλο υλοποίησης των καθημερινών εργασιών» προσθέτει.

Η Terracom πήρε αυτή την απόφαση, στο πλαίσιο της βελτίωσης της καθημερινότητας των ανθρώπων που την απαρτίζουν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

«Είμαστε λοιπόν έτοιμοι να υιοθετήσουμε οποιαδήποτε αλλαγή θα είναι προς όφελος των ανθρώπων μας άρα και κατ’ επέκταση της ίδιας της Terracom, μιας εταιρείας με ανθρώπινο πρόσωπο στην αιχμή της τεχνολογίας» σημειώνει η εταιρεία.

Πηγή φωτογραφίας: unspash

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ακόμη, 4ήμερη, Ιούνιο, Ιούλιο,akomi, 4imeri, iounio, ioulio