Άγριος καυγάς Παγώνη – Καλλιακμάνη για τα «φακελάκια» – «Είναι ντροπή!»

Άγριος καβγάς ξέσπασε σήμερα (02/02) το πρωί ανάμεσα σε Ματίνα Παγώνη και Γιώργο Καλλιακμάνη.

Αφορμή της τηλεοπτικής αντιπαράθεσης η δήλωση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη για το «φακελάκι» στους γιατρούς και τα απογευματινά χειρουργεία.

«Τι θέλετε να μας πείτε δηλαδή ότι τα παίρνουμε;», είπε αρχικά από πλευράς της η Ματίνα Παγώνη, για να της απαντήσει ο Γιώργος Καλλιακμάνης, «το δίνεις το φακελάκι γιατί αλλιώς δεν μπαίνεις ποτέ να κάνεις εγχείρηση!».

«Σήμερα

κάποιος που δίνει φακελάκι, πάει γρηγορότερα ή όχι;

Δυστυχώς για να είμαστε ειλικρινείς συμβαίνει. Τι λέμε τώρα; Λέμε αντί να συμβαίνει παράνομα και εξωθεσμικά, θα συμβαίνει νόμιμα και θεσμικά.

Άρα θα μειωθεί και το φακελάκι», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας, σηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.



«Είναι ντροπή!»

«Το πήρατε τώρα εσείς με τα φακελάκια. Έγινε μια λάθος έκφραση», είπε η Ματίνα Παγώνη, με τον Γιώργο Καλλιακμάνη να της απαντά ειρωνικά: «Δεν παίρνουν οι γιατροί φακελάκια…».

«Ο υπουργός εννοούσε ότι αυτοί που θα κάνουν απογευματινά χειρουργεία, θα πληρωθούν», ανταπάντησε η κ. Παγώνη.

«Δεν ξέρει ο κόσμος ότι για να κάνει μια εγχείρηση, άμα δεν δώσει φακελάκι. τι λέτε τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καλλιακμάνης, με τη Ματίνα Παγώνη να απαντά:

«Υπάρχει πλειοψηφία των γιατρών που παίρνει φακελάκι; Αυτό λέτε σήμερα το πρωί; Αν υπάρχει μία μειοψηφία γιατρών να την καταγγείλετε! Και γιατί τους δίνετε εσείς το φακελάκι;».

«Το δίνεις γιατί αλλιώς δεν μπαίνεις ποτέ να κάνεις εγχείρηση!», είπε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, με τη Ματίνα Παγώνη να ανταπαντά:

«Εσείς πιστεύετε λοιπόν ότι ο γιατρός θα πάει να σκοτώσει στο χειρουργείο αν δεν του δώσετε λεφτά; Είναι ντροπή!».

«Δεν θα κάνει την εγχείρηση. δεν λέω για όλους τους γιατρούς. Οι περισσότεροι γιατροί είναι έντιμοι», είπε ο κ. Καλλιακμάνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άγριος, Παγώνη – Καλλιακμάνη, – Είναι,agrios, pagoni – kalliakmani, – einai