Αγρίνιο: Τσακώθηκαν δυο μαθητές για το 15μελες και την επόμενη μέρα «πλακώθηκαν» οι γονείς τους στο σχολείο

Άγριο επεισόδιο, ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία, εκτυλίχτηκε την Παρασκευή 07/10, στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στο 3ο Λύκειο.

Όλα ξεκίνησαν, όμως, μια μέρα πριν, την Πέμπτη 06/10, όταν κατά τη διάρκεια των καθιερωμένων εκλογών για την ανάδειξη 15μελούς, δύο μαθητές που διεκδικούσαν την προεδρία φέρεται να ήρθαν σε αντιπαράθεση, εντός του σχολείου, η οποία κατέληξε σε συμπλοκή.

Ένας εκ των δύο εμπλεκομένων υπέβαλε μήνυση στον συνομήλικο του για πρόκληση σωματικής βλάβης και εξύβριση, με τον νεαρό να συλλαμβάνεται και να αφήνεται ελεύθερος,

ωστόσο το επεισόδιο είχε συνέχεια την επόμενη μέρα, την Παρασκευή.

Ο μαθητής σε βάρος του οποίου υπεβλήθη μήνυση φέρεται να ανέμενε την Παρασκευή, μεσημεριανές ώρες, έξω από το χώρο του σχολείου μαζί με δυο συγγενικά του πρόσωπα τον έτερο μαθητή, ο οποίος βρισκόταν εντός του σχολείου μαζί με τον πατέρα του.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν και γρήγορα η κατάσταση ξέφυγε, με νέα επεισόδια, ιδιαίτερης έντασης να σημειώνονται.

Επί τόπου επικράτησε μεγάλη αναστάτωση με τους ψυχραιμότερους, γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς, να επιχειρούν να εκτονωθεί η κατάσταση, η οποία έχει προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Έσπευσε και η Αστυνομία, η οποία προέβη σε συλλήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Agriniopress.gr συνελήφθη ένας 17χρονος και ο πατέρας του, σε βάρος των οποίων έχουν σχηματιστεί δικογραφίες για πρόκληση σωματικής βλάβης, για το νεαρό μαθητή και αμέλεια εποπτείας ανηλίκου, σε ότι αφορά τον πατέρα.

Αμφότεροι οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα