Άμπερ Χερντ: Δεν θα καταφέρει να πληρώσει ποσό των 8,5 εκατομμυρίων δολαρίων στον Τζόνι Ντεπ

Όπως αποκαλύπτει η δικηγόρος της, Elaine Bredehoft μετά την δίκη την οποία έχασε απέναντι στον Τζόνι Ντεπ, η Άμπερ Χερντ «Δεν θα μπορέσει να πληρώσει το ποσό της αποζημίωσης».

Το δικαστήριο του Φέρφαξ στην Βιρτζίνια επιδίκασε στον σταρ του Χόλιγουντ αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, η δικαστής Πένεϊ Αζκαράτε ενημέρωσε το δικαστήριο ότι η πολιτειακή νομοθεσία περιορίζει τις αποζημιώσεις «τιμωρητικής» φύσεως στα 350.000 δολάρια, γεγονός που σημαίνει

ότι ο Ντεπ δικαιούται το ποσό των 10,35 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η δικηγόρος μίλησε στην εκπομπή «Today Show» και ανέφερε πως η πελάτισσά της αδυνατεί να δώσει τόσα εκατομμύρια δολάρια.

«Το βάρος της απόδειξης ήταν πιο εύκολο για τον Τζόνι Ντεπ στην Αμερική. Και το δικαστήριο βρήκε εκεί – και δεν μας επετράπη να το πούμε αυτό στους ενόρκους – αλλά το δικαστήριο διαπίστωσε ότι ο κ. Ντεπ είχε διαπράξει τουλάχιστον 12 πράξεις ενδοοικογενειακής βίας, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής βίας κατά της Άμπερ», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε εάν η ηθοποιός του «Aquaman» θα μπορούσε τελικά, να πληρώσει τα 10,4 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση στον Τζόνι Ντεπ η Bredehoft απάντησε: «Ω, όχι, απολύτως όχι».

Ωστόσο, επιβεβαίωσε ότι η Χερντ θα ασκήσει έφεση κι έχει πολλούς λόγους να το κάνει αυτό. «Ω, οπωσδήποτε θα κάνει έφεση και έχει εξαιρετικούς λόγους για αυτό», επέμεινε η δικηγόρος.

Η δικαστική διαμάχη ξεκίνησε με την μήνυση του Τζόνι Ντεπ, που κατηγόρησε για συκοφαντική δυσφήμηση την πρώην σύζυγό του, η οποία είχε υποστηρίξει ότι «είχε πέσει ουκ ολίγες φορές θύμα ενδοοικογενειακής βίας».

Η Άμπερ Χερντ σχεδιάζει να ασκήσει έφεση

Παράλληλα όμως, οι επτά ένορκοι δικαίωσαν εν μέρει τη Χερντ – η οποία είχε απαντήσει με δική της αγωγή με αφορμή τις δηλώσεις δικηγόρου του Ντεπ, που είχε χαρακτηρίσει «φάρσα» τις κατηγορίες της – επιδικάζοντας αποζημίωση ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό σημαίνει ότι η Άμπερ Χερντ θα κληθεί να καταβάλει το ποσό των 8,5 εκατομμυρίων δολαρίων στον σταρ του Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της, η 36χρονη Χερντ σχεδιάζει να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης στην υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης κατά του Τζόνι Ντεπ. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη γνωστό σε ποια νομική βάση θα τη στηρίξει, καθώς η νομική της ομάδα θα πρέπει να αποδείξει ότι έγιναν λάθη κατά τη διάρκεια της δίκης.

Η περιουσία της Άμπερ Χερντ

Αν και η περιουσία της δεν είναι γνωστή, η Άμπερ Χερντ έχει κερδίσει εκατομμύρια δολάρια για τη δουλειά της στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, όπως το «Aquaman» και το «Aquaman 2».

Επιπλέον, είχε λάβει διακανονισμό, ύψους 7 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Ντεπ μετά το διαζύγιό τους το 2016, το οποίο δεσμεύτηκε να δωρίσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Στη διάρκεια της πολύκροτης δίκης, η Χερντ υποστήριξε ότι δεν είχε ακόμη εκπληρώσει την υπόσχεσή της λόγω της αγωγής του Ντεπ. Ωστόσο, μαρτυρία κατά τη διάρκεια της δίκης υποδηλώνει ότι η καριέρα της Χερντ έχει «παγώσει» λόγω της δικαστικής μάχης με τον Ντεπ, γεγονός που εγείρει ερωτήματα σχετικά με το κατά πόσο να μπορεί να καλύψει τις ζημιές.

Keywords
Τυχαία Θέματα