US Open: Αποκλείστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς- «Έπαιξα σαν ερασιτέχνης» παραδέχθηκε

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε στο US Open, με 6-0, 6-1, 3-6, 7-5 από τον Κολομβιανό μετά από 2 ώρες και 43 λεπτά.

«Έπαιξε σαν παίκτης παγκόσμιας κλάσης και εγώ περισσότερο σαν ερασιτέχνης. Δεν είναι πολύ ωραίο να το λέω, αλλά αυτό συνέβη», δήλωσε ο Έλληνας τενίστας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, αναφερόμενος στην απόδοσή του και στον Κολομβιανό αντίπαλό του, που ανεβαίνει τώρα στο Νο80.

«Έκανε σπουδαία δουλειά, κυριάρχησε απολύτως στο παιχνίδι. Εγώ απλά δεν μπορούσα

να μπω καν στο παιχνίδι, ήταν σαν να ήμουν εξαντλημένος.

Ήμουν καλά προετοιμασμένος, έπαιζα πολύ καλά στην προπόνηση, έκανα κάποια πραγματικά καλά ματς απέναντι σε διαφορετικών ειδών παίκτες», συνέχισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Ίσως να ήμουν λίγο νευρικός μπαίνοντας στο ματς. Στο US Open δεν έχω καλό ιστορικό, αλλά μου αρέσει πολύ το τουρνουά. Απλά πρέπει να δουλέψω λίγο περισσότερο με τις αρνητικές σκέψεις, να μην τις αφήνω να με επηρεάζουν», παραδέχθηκε. «Γιατί είμαι καλύτερος από αυτό. Είμαι πολύ καλύτερος παίκτης και αθλητής, αλλά σίγουρα όχι σήμερα. Είχα μεγάλο κίνητρο προτού ξεκινήσει το US Open, επειδή ήξερα ότι θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω αυτό το τουρνουά, για να φτάσω πιο κοντά στο Νο1. Θα ήταν πολύ περίεργο και ασυνήθιστο εάν δεν το σκεφτόμουν, γιατί είναι κάτι που το ήθελα από παιδί και ξέρω ότι αυτή είναι η ευκαιρία μου», παραδέχθηκε.

«Τα πράγματα δεν πήγαν με βάση το σχέδιο. Κάποιες φορές δεν χρειάζεται να το σκέφτεσαι υπερβολικά, να πιέζεις τον εαυτό σου πολύ, αλλά την ίδια ώρα αυτό είναι δύσκολο, επειδή υπάρχει μια ανοιχτή ευκαιρία ακριβώς μπροστά σου. Δεν θες να τα κάνεις θάλασσα, δεν θες να την πετάξεις», πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα