Tο «μπαμ» του Παναθηναϊκού με Βιλένα είναι από το… πάνω ράφι!

Κι εκεί που το ζεστό βράδυ της Παρασκευής έμοιαζε ήσυχο για τους φίλους του Παναθηναϊκού και γενικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, στο «τριφύλλι» φρόντισαν να το κάνουν... καυτό, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Τόνι Βιλένα!

Tου 28χρονου Ολλανδού μέσου με το… βαρύ βιογραφικό και το πέρασμα τόσο από το ιταλικό πρωτάθλημα ως παίκτης της Σαλερνιτάνα, όσο κι από το ισπανικό με την φανέλα της Εσπανιόλ, από όπου τον απέκτησαν και οι πράσινοι.

Η μεταγραφή του Βιλένα

κινήθηκε.. κάτω από τα ραντάρ καθώς κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι τον στόχο του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα για τον λόγο αυτό ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Παπαδημητρίου βρέθηκε στην Βαρκελώνη προκειμένου να συζητήσει με την Εσπανιόλ και να πάρει την υπογραφή του παίκτη που θα φοράει την πράσινη φανέλα τα επόμενα 4 χρόνια, όπως έγινε γνωστό με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Προφανώς ο τεχνικός της ομάδας Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του είχαν… σταμπάρει και έψαχναν αναλυτικά την περίπτωση του διεθνή Ολλανδού ώστε να ανάψουν πράσινο για την απόκτησή του.

Ήθελαν μια καλή, αξιόπιστη και ποιοτική λύση στο χώρο της μεσαίας γραμμής και φαίνεται πως τα κατάφεραν. Γιατί ο Τόνι Βιλένα έχει όλο το πακέτο όπως άλλωστε μπορεί κανείς εύκολα να συμπεράνει και με μια γρήγορη ματιά στο βιογραφικό του που προφανώς και είναι ενδεικτικό της μεγάλης του αξίας, αλλά και της κίνησης που έκανε ο Παναθηναϊκός.

Ο Βιλένα, με καταγωγή από την Ανγκόλα, άνηκε στην Εσπανιόλ, ενώ την σεζόν που τελείωσε αγωνίζονταν στην Ιταλία με τα χρώματα της Σαλερνιτάνα, όπου πέτυχε και 4 γκολ.

O 28χρονος (3/1/1995) νέος άσος του «τριφυλλιού» στο παρελθόν εκτός από τις φανέλες της Εσπανιόλ και της Σαλερνιτάνα, αγωνίστηκε επίσης σε Φέγενορντ και Κράσνονταρ, ενώ μετράει και 18 συμμετοχές με την φανέλα των «οράνιε».

Είναι προφανές ότι ο Παναθηναϊκός έκανε μεταγραφή από το πάνω ράφι. Το ζητούμενο πλέον είναι ο παίκτης να ενσωματωθεί το γρηγορότερο στο πράσινο ρόστερ και τα… θέλω του Γιοβάνοβιτς, ώστε να είναι μάχιμος στα δύο κρίσιμα ματς με την Ντνίπρο όπου το τριφύλλι… παίζει τη μισή χρονιά του!

Keywords
Τυχαία Θέματα