Thessaloniki Pride: Drag Queens διάβασαν παραμύθια σε παιδιά

Σειρά εκδηλώσεων  πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του Thessaloniki Pride που ολοκληρώθηκε στη συμπρωτεύουσα το βράδυ του Σαββάτου.

Μεταξύ άλλων, συγκίνησε η «Ανάγνωση παραμυθιών για παιδιά έως 13 ετών από Drag Queens».

Ειδικότερα, δυο Drag Queens διάβασαν παραμύθια σε παιδιά, κατά τη διάρκεια της δράσης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 10ου Thessaloniki Pride, στο χώρο της ActionAid Hellas

Youth, στην πλατεία Ναυαρίνου στη Θεσσαλονίκη.

Σε φωτογραφία που αναρτήθηκε στα social media, εμφανίζονται τα παιδιά να ακούνε παραμύθια από δύο τις δυο Drag Queens, που κάθονται μπροστά από την σημαία της LGBTQIA+ κοινότητας.

Στην ίδια ανάρτηση, αναφέρεται στην λεζάντα: «Ένα παραμυθάκι ακόμα, κυρία…» και hashtags #ThessPride2022, #drag και #τα_παιδιά_είναι_το_μέλλον

Σημειώνεται ότι η ΜΚΟ «Πολύχρωμο Σχολείο – Rainbow Families» διοργανώνει δράσεις που αφορούν ομόφυλα ζευγάρια και ομόφυλες οικογένειες με παιδιά και προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει σε θέματα διαφορετικότητας τους ανήλικους, ακόμη και από τη νηπιακή ηλικία.

Η διδασκαλία -παιδιών και εκπαιδευτικών- περιλαμβάνει μέσα σε άλλα, την εκμάθηση και την εισαγωγή στην ορολογία της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Thessaloniki Pride,Drag Queens