Tα ζώδια του Σαββάτου: Οι ενέργειες αλλάζουν μέσα στην ημέρα καθώς βγαίνουμε από την εσωστρέφεια και τον φόβο

H Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό μέχρι το απόγευμα επηρεάζοντας κυρίως στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε στην επίλυση οικονομικών και κληρονομικών υποθέσεων που μας απασχολούν ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις σε σχέση με το επιχειρείν που θα κινήσουν το ενδιαφέρον μας.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι

αφορά συμφωνίες και συναλλαγές γιατί η ανασφάλεια και η καχυποψία μπορεί να οδηγήσουν σε παράλογες συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα.

Σε προσωπικό επίπεδο είναι σημαντικό να μετουσιώσουμε τον φόβο σε πάθος και αισθησιασμό για να προστατέψουμε την σχέση μας από κόντρες και αντιπαραθέσεις που θα την τραυματίσουν.

Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες το πρωί βοηθά να ξεφύγουμε από κακίες και συναισθηματικές υπερβολές και να δώσουμε συγχώρεση και κατανόηση σε πρόσωπα που θεωρούμε ότι μας πλήγωσαν.

Με αυτό τον τρόπο κάθε αρνητική διάσταση του εαυτού μας μαλακώνει και νιώθουμε καλύτερα από ποτέ.

Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Τοξότη ενισχύοντας την ανάγκη να ξεφύγουμε από ότι μας κρατάει δέσμιους στη ζωή μας και να αντιμετωπίσουμε κάθε έκφανσή της με αισιοδοξία και χαρά.

Επικεντρώνουμε την προσοχή μας σε υποθέσεις που σχετίζονται με την παιδεία και με νέα γνωστικά αντικείμενα που μας ενδιαφέρουν. Άλλωστε, η επιρροή του ευρύτερου περιβάλλοντος μας είναι έντονη καθώς δεν αποκλείεται να μας φέρει σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να μας προσφέρουν νέες πληροφορίες και γνώσεις.

Η διάθεση για διασκέδαση είναι έντονη για αυτό δεν αποκλείεται να βγούμε με παρέες και πρόσωπα που έχουμε να δούμε καιρό. Θα απολαύσουμε τις συζητήσεις και τις στιγμές αρκεί να μην εγκλωβιστούμε δογματικά στις αντιλήψεις μας ενοχλώντας τους γύρω μας.

Νέα πρόσωπα δεν αποκλείεται να εισβάλλουν στη ζωή μας που θα μας φέρουν σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς. Είναι πιθανό μαζί τους να ανοίξει ένα καθοριστικό κεφάλαιο στην αισθηματική μας ζωή που θα είναι γεμάτο με έντονες εμπειρίες και περιπέτεια.

Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο ενισχύει το πάθος και μας βοηθά να διακρίνουμε συναισθηματικά και σε βαθύτερο επίπεδο ποια πρόσωπα μπορούν να ανταποκριθούν στις πραγματικές μας ανάγκες και να παίξουν αναγεννησιακό ρόλο στην προσωπική μας κοσμοθεωρία.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαββάτου,savvatou