Tα ζώδια του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Σάββατο 04 Φεβρουαρίου 2023.

Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από τον Ταύρο προκαλεί δονήσεις στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Δεν είναι εύκολο να συγκρατήσουμε την επιθετικότητα και τη νευρικότητα

μας καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν γεγονότα που θα ανατρέψουν τα δεδομένα σε ότι αφορά προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους.

Είναι σημαντικό να συγκρατήσουμε την ορμή μας προστατεύοντας κυρίως τις μέχρι τώρα προσπάθειες μας ώστε να έχουμε νηφαλιότητα και ψυχραιμία για να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Παράλληλα αυξάνεται κατακόρυφα η ένταση στο φιλικό περιβάλλον καθώς πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές κόντρες με πρόσωπα που έχουν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας.

Είναι απαραίτητο να είμαστε απόλυτα βέβαιοι για την συμπεριφορά μας καθώς μπορεί να παρασυρθούμε από την ένταση σε υπερβολικές κινήσεις που θα ενοχλήσουν έντονα.

Καλό είναι να μην απομακρυνθούμε από πρόσωπα που αγαπάμε λόγω ζητημάτων που μπορεί να μην είναι ουσιαστικά για αυτό οφείλουμε να είμαστε απόλυτα προσεκτικοί στον τρόπο που θα διαχειριστούμε τις όποιες υποθέσεις προκύψουν.

Η Σελήνη παραμένει μέχρι το πρωί στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει τα ξημερώματα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αναδεικνύει παιχνίδια εξουσίας και χειριστικές συμπεριφορές το οικογενειακό περιβάλλον.

Είναι απαραίτητο να βάλουμε στο περιθώριο αρνητικές σκέψεις και απωθημένα ώστε να μην επηρεάσουν επαγγελματικές και οικογενειακές σχέσεις που είναι σημαντικές για εμάς.

Αργότερα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα προετοιμάζοντας μας για την αυριανή Πανσέληνο. Στρέφουμε την προσοχή μας στην προσωπική μας ζωή, τα παιδιά, τη δημιουργικότητα.

Είναι σημαντικό να νιώσουμε πως πρωταγωνιστούμε στη ζωή του συντρόφου μας ή νέου προσώπου που μας ενδιαφέρει.

Ιδιαίτερα το βράδυ οι συνθήκες είναι θετικότατες καθώς η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από τον Κριό απογειώνοντας την αισιοδοξία και την ανάγκη να φλερτάρουμε και να διασκεδάσουμε.

Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα μας ενθουσιάσουν και θα μας φέρουν σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες και ιδιοσυγκρασίες.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα