Tα ζώδια του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023.

Το τρίγωνο του Ερμή από την Παρθένο με τον Ουρανό στον Ταύρο απογειώνει επικοινωνιακά και ψυχολογικά τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).

Έχουμε την δυνατότητα να αξιοποιήσουμε μέσα στην ημέρα πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις που θα μας βοηθήσουν

να ξεφύγουμε από δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στο χώρο της δουλειάς.

Επικοινωνιακή δεινότητα και διορατικότητα θα εντυπωσιάσουν και θα δώσουν την ευκαιρία να ξεχωρίσουμε μεταξύ των συναδέλφων για την αποτελεσματική διαχείριση και την υπεύθυνη στάση μας. Πιθανό είναι επίσης να προκύψουν αιφνιδιαστικά συζητήσεις που θα έχουν σαν βάση την οικονομική μας εξέλιξη.

Μπορούμε να διεκδικήσουμε καλύτερους οικονομικούς όρους καθώς υπάρχουν πρόσωπα που θα μας στηρίξουν και θα προσπαθήσουν να ικανοποιήσουν τα αιτήματα μας. Ξαφνικές συναντήσεις ομορφαίνουν την καθημερινότητα και μας βγάζουν από τη ρουτίνα καθώς ερχόμαστε σε επαφή με πρόσωπα που μπορούμε να περάσουμε μοναδικά απολαμβάνοντας στιγμές χαράς.

Η ανταλλαγή απόψεων θα βοηθήσει να κατασταλάξουμε σε προσωπικά ζητήματα που πιθανά να μας απασχολούν αυτό το χρονικό διάστημα.

Η Σελήνη κινείται στον Κριό ωθώντας μας να πάρουμε πρωτοβουλίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα χαρακτηρίζουν τις κινήσεις μας και έχουμε την δυνατότητα να ξεχωρίσουμε σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθούμε.

Απαραίτητο είναι όμως να μετριάσουμε τον εγωισμό και τον υποκειμενισμό που δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε χωρίς προσωπικές παρωπίδες. Παράλληλα, καλό είναι να αποφύγουμε παρορμητικές και απερίσκεπτες κινήσεις που θα μας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη από τον Ζυγό μετά το μεσημέρι φέρνει στην επιφάνεια ανταγωνιστικές συμπεριφορές και απωθημένα που ταλαιπωρούν τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Είναι απαραίτητο να δείξουμε ψυχραιμία απέναντι σε επιθέσεις μπορεί αρχικά να μας αιφνιδιάσουν. Δυναμιτίζοντας στην ατμόσφαιρα με την συμπεριφορά μας δεν θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και την ένταση, γι’ αυτό οφείλουμε να συγκρατήσουμε τον εκνευρισμό προσπαθώντας να βρούμε την χρυσή τομή στα πράγματα.

Το απόγευμα το τρίγωνο της με την Αφροδίτη από τον Λέοντα απογειώνει την κατανόηση και την αισιοδοξία. Μοναδικές στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάμε μας βοηθούν να αφήσουμε στο παρελθόν καβγαδάκια και συγκρούσεις θεμελιώνοντας νέες προοπτικές για την σχέση μας.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε λίγο πριν τα μεσάνυχτα καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω αναδεικνύει φόβους, ανασφάλειες και την ανάγκη να κυριαρχήσουμε σε όλα τα επίπεδα με αθέμιτα μέσα και χειριστικές συμπεριφορές.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα