Tα ζώδια του Σαββάτου 3 Ιουνίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Σάββατο 03 Ιουνίου 2023.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες λειτουργεί ιδιαίτερα ευνοϊκά για τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και

της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως).

Η ανάγκη να ζήσουμε τον απόλυτο ρομαντισμό στην προσωπική μας ζωή μας ωθεί να δημιουργήσουμε ένα άκρως αισθησιακό και τρυφερό σκηνικό στη σχέση μας.

Η ενσυναίσθηση και η κατανόηση έναντι των αναγκών του συντρόφου μας βελτιώνει τις συνθήκες και μας βοηθά να ξεπεράσουμε πιθανές δυσκολίες που μπορεί να ταλαιπώρησαν τόσο εμάς όσο και το ταίρι μας.

Παράλληλα, έχουμε την δυνατότητα να εξομαλύνουμε τις σχέσεις μας στο οικογενειακό περιβάλλον και να ξεπεράσουμε καταστάσεις που προκάλεσαν υπερένταση με πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο στο πλευρό μου.

Νέα πρόσωπα δεν αποκλείεται να προκύψουν μέσω του οικείου φιλικού περιβάλλοντος. Το αίσθημα του γνώριμου και του οικείου καθίσταται εντονότερο από ποτέ και μας δίνει την ευκαιρία να μαγνητίσουμε πρόσωπα κατανοούν τις ανάγκες μας σε βαθύτερο επίπεδο και επιθυμούν να συμπληρώσουμε μαζί τους.

Όμως καλό είναι να έχουμε στο μυαλό μας πως ο ακραίος ρομαντισμός μπορεί να οδηγήσει σε εξιδανικεύσεις που δεν μας επιτρέπουν να αντικρίσουμε την πραγματικότητα κατάματα.

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό μέχρι το πρωί και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με ενσυναίσθηση, έντονη διαίσθηση και κατανόηση προς τους άλλους.

Το πρωί Σελήνη περνάει στον Τοξότη ανεβάζοντας την διάθεση μας καθώς βγαίνουμε από την εσωστρέφεια και την καχυποψία.

Νέα εκπαιδευτικά ενδιαφέροντα, νομικές υποθέσεις και ταξίδια μας δίνουν την ευκαιρία να βιώσουμε καινούργιες εμπειρίες και να καθορίσουμε την μελλοντική μας πορεία με μόνο σκοπό την προσωπική μας εξέλιξη.

Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο ενισχύει την ανάγκη να λειτουργήσουμε αναγεννησιακά σε επίπεδο προσωπικών και επαγγελματικών στόχων. Φιλικά πρόσωπα δεν αποκλείεται να σταθούν στο πλευρό μας με προτάσεις που θα διευρύνουν τους ορίζοντές μας.

Αργά το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες ανασύροντας μνήμες επηρεάζουν τις σχέσεις μας με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Οι συνθήκες βελτιώνονται αργά το βράδυ καθώς σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη από τον Λέοντα που μας χαρίζει χαρά, αυτοπεποίθηση, σιγουριά για τον εαυτό μας.

Διασκέδαση και φλερτ μας καθιστούν πρωταγωνιστές σε όποια παρέα και να βρεθούμε.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαββάτου 3 Ιουνίου,savvatou 3 iouniou