Tα ζώδια του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023.

Η Σελήνη κινείται στον Ταύρο επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Η διάθεση να ασχοληθούμε με ότι δημιουργεί ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή μας είναι εντονότερη από πότε.

Άλλωστε η σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο της έξαρσης της και απαιτεί να αφοσιωθούμε σε ότι μας ικανοποιεί απόλυτα στη ζωή μας.

Οικονομικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο και απαιτούν επίλυση. Είναι απαραίτητο να δώσουμε έμφαση στην τακτοποίηση εκκρεμοτήτων και λογαριασμών που μπορεί να μας δημιουργούν άγχος και αναστάτωση.

Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσουμε ένα πλαίσιο σταθερότητας και ηρεμίας σε οικονομικό επίπεδο που θα μας βοηθήσει να χαλαρώσουμε. Στην προσωπική μας ζωή η ανάγκη να απολαύσουμε τις στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάμε είναι εμφανείς.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα άκρως αισθησιακό και ρομαντικό περιβάλλον για δύο μέσα στο οποίο μπορούν να εκφραστούν συναισθήματα και σκέψεις χωρίς δισταγμούς. Βασική προϋπόθεση όμως είναι να μην εγκλωβιστούμε στο πείσμα και την αδιαλλαξία που θα προκαλέσουν τριβές στις σχέσεις μας.

Η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο μέσα στην ημέρα ανατρέποντας με κεραυνοβόλους ρυθμούς τα μέχρι τώρα δεδομένα. Πιθανό είναι να υπάρξουν ξαφνικά έξοδα ή αλλαγές σε οικονομικά σχέδια που δεν θα μας επιτρέψουν να προχωρήσουμε στους ρυθμούς που επιθυμούσαν.

Οφείλουμε να συγκρατήσουμε τη νευρικότητα και την ένταση και να μην λειτουργήσουμε σπασμωδικά προχωρώντας σε επιλογές που μπορεί αργότερα να μετανιώσουμε.

Πιθανό είναι ακόμα να προχωρήσουμε σε οικονομικές επιλογές που μπορεί να χαρακτηρίζονται ως ρίσκο, καλό είναι να αφουγκραστούμε την διαίσθηση και να εμπιστευτούμε τη διορατικότητα μας πριν κάνουμε οποιαδήποτε κίνηση.

Αισθηματικά, έντονη είναι η ανάγκη να απαλλαγούμε από φόβους και ανασφάλειες που δεν μας επιτρέπουν να απολαύσουμε την σχέση και τη ζωή μας όπως επιθυμούμε. Η ορμητικότητα όμως που δείχνουμε μπορεί να συμπαρασύρει το ταίρι και τη σχέση μας.

Είναι προτιμότερο λοιπόν να δείξουμε εγκράτεια και ψυχραιμία παίρνοντας αποστάσεις σε κρίσιμες στιγμές που μπορεί να προφυλάξουν την προσωπική μας ζωή από σφοδρές κόντρες και ανατροπές που δεν θα μας ευνοήσουν. Νέες γνωριμίες επίσης μπορεί να προκύψουν αιφνιδιαστικά που θα απογειώσουν το καρδιοχτύπι, την ένταση, το πάθος.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα