Tα ζώδια του Σαββάτου 23 Ιουνίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Ιουνίου 2023.

Η Σελήνη στην Παρθένο κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

(Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Καθημερινές υποθέσεις και υποχρεώσεις ρουτίνας έρχονται στο προσκήνιο και μας δίνουν την ευκαιρία να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες που μας απασχολούν. Μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε ζητήματα που μας δημιουργούν άγχος δείχνοντας ώριμη και γρήγορη αντίληψη όπου είναι απαραίτητο.

Στον χώρο της δουλειάς αυξάνονται οι ευθύνες και οι αγγαρείες και απαιτείται ο καλύτερος δυνατός προγραμματισμός ώστε να είμαστε αποτελεσματικοί.

Μόνο με αυτό τον τρόπο θα ξεφύγουμε από την ένταση και θα τακτοποιήσουμε κάθε υπόθεση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στην προσωπική μας ζωή, είναι προτιμότερο να ανανεώσουμε τη ρουτίνα και να μην αφήσουμε την γκρίνια και τη μεμψιμοιρία να επηρεάσουν τη σχέση μας.

Όμορφες στιγμές στην καθημερινότητά θα αναζωογονήσουν το πάθος και θα σου δώσουν την ευκαιρία να περάσουμε μοναδικά με τον άνθρωπό μας. Ιδανικά μπορεί να εξελιχθεί επίσης ένα νέο πρόγραμμα διατροφής και άθλησης που θα μας βοηθήσει να έχουμε υψηλά αποθέματα ενέργειας.

Τα ξημερώματα η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο από τους Ιχθύες αναδεικνύοντας εμπόδια και καθυστερήσεις από το παρελθόν που επηρεάζουν το σήμερα. Νωρίς το πρωί η διάθεση δεν είναι η καλύτερη δυνατή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχει απογοήτευση και κατήφεια.

Είναι προτιμότερο να λειτουργήσουμε με απόλυτη ψυχραιμία αντιλαμβανόμενοι πώς δεν είναι αποτρεπτικό να βρούμε λύσεις που θα μας ικανοποιήσουν.

Η διάθεση αλλάζει λίγο αργότερα καθώς η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με το Δία από τον Ταύρο, μία αστρολογική συγκυρία που θα μας συντροφεύσει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Νιώθουμε αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία σε κάθετη με το οποίο ασχολούμαστε και μπορεί να μας δώσει την ευκαιρία να εξελιχθούμε.

Σημαντικές μπορεί να είναι οι προτάσεις στον χώρο της δουλειάς που θα μας ενθουσιάσουν και θα έχουν θετικό αποτέλεσμα για την τσέπη μας. Ας αξιοποιήσουμε κάθε συγκυρία προσπαθώντας να κατακτήσουμε το καλύτερο που θα μας βοηθήσει να νιώσουμε σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή μας.

Σε προσωπικό επίπεδο, αισιοδοξία και κατανόηση λειτουργούν γνωμικά για την σχέση και δημιουργούν ένα άκρως ρομαντικό και αισθησιακό σκηνικό στην αισθηματική μας ζωή.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαββάτου 23 Ιουνίου,savvatou 23 iouniou