Tα ζώδια του Σαββάτου, 20 Αυγούστου

Τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο 20 Αυγούστου.

ΚΡΙΟΣ

Βγάλτε ένα πρόγραμμα γυμναστικής που θα σας βοηθήσει να νιώσετε ευεξία και θα ωθήσει την ενέργεια σας σε υψηλά επίπεδα. Διώξτε το άγχος και απομακρυνθείτε από εντάσεις και καυγάδες. Η βιασύνη και η παρορμητικότητα, μπορεί να δημιουργήσουν προβληματισμούς για τις ενέργειες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ερωτικά θέματα θα μπορέσουν να ξεκαθαριστούν και θα ελέγξετε τις αντιδράσεις που ενδεχομένως να ξεφύγουν. Η κυκλοθυμική διάθεση δημιουργεί παρεξηγήσεις

και εντάσεις. Θέματα που αφορούν την διαπαιδαγώγηση των παιδιών σας θα ευνοηθούν και θα βρείτε μία χρυσή τομή στην επικοινωνία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικονομικά ζητήματα, δάνεια, κληρονομιές, θα σας απασχολήσουν και θα πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι σε αναλυτικές σκέψεις. Παρασκήνια που θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα αλλάξουν την διάθεση σας. Οι συζητήσεις με άτομα που εμπιστεύεστε θα βοηθήσουν στην επεξεργασία των ανησυχιών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεχθείτε την βοήθεια που θα λάβετε και ασχοληθείτε με πιο δημιουργικά θέματα. Η μέρα, ευνοεί την τάση να βγάλετε σε δημοσιότητα σχέδια που έχετε δουλέψει το προηγούμενο διάστημα για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Το κλειδί της ημέρας, είναι η συμφιλίωση.

ΛΕΩΝ

Προσέξτε την συμπεριφορά σας σε προκλήσεις που μπορεί να σας εντείνουν ανασφάλειες και φοβίες. Στον εργασιακό σας τομέα, θα αντιμετωπίσετε με δυναμισμό συζητήσεις που έχουν να κάνουν με αλλαγές και νέες προτάσεις. Η άθληση και η υγιεινή διατροφή, θα βελτιώσουν θέματα υγείας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επιθυμία να συζητήσετε ή να έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο, θα αναπτύξει τον κοινωνικό σας κύκλο. Σχέδια που έχουν να κάνουν με ταξίδια ή με την παιδεία, μπορεί να σας κουράσουν ή να σας αποπροσανατολίσουν. Η τύχη είναι με το μέρος σας, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα, δεν χαρακτηρίζεται από τις πιο ευχάριστες, αλλά η ενασχόληση σας με μυστικά του παρελθόντος θα δώσει ένα ενδιαφέρον στίγμα. Η διασκέδαση είναι στα πρώτα ενδιαφέροντα σας και νέες ερωτικές σχέσεις θα σας εκπλήξουν. Βασιστείτε στην διαίσθηση σας, στην επιλογή ενός συντρόφου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι και κοινωνικές ομάδες θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές και θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας. Η επικοινωνία με τους γύρω σας θα είναι σε καλά επίπεδα και θα δημιουργήσει ένα θετικό κλίμα ανάμεσα σας. Μειώστε την φαντασία σας και εμπνευστείτε από νέες ιδέες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις, μπορεί να σας αγχώσουν και να βρεθείτε σε μία ένταση. Στην καριέρα και στα οικονομικά σας, θα έχετε θετικά αποτελέσματα και θα ξεπεράσετε δυσκολίες που πρόκειται να εμφανιστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αποφασιστικότητα και η αυστηρότητα, είναι στοιχεία που θα στηρίξουν τα σχέδια σας και θα μπορέσετε να κατακτήσετε τους στόχους σας. Η τάση να αναζητήσετε νέους ορίζοντες, θα αλλάξει την διάθεση σας. Συλλογικές σκέψεις, θα βοηθήσουν να οδηγηθείτε σε σωστά συμπεράσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε κόντρες και καυγάδες που ενδεχομένως να υπάρξουν σε έντονες συζητήσεις. Στα οικονομικά σας, θα λάβετε βοήθεια από το γύρω περιβάλλον και αυτό, θα ευνοήσει την ψυχολογία σας και την καθημερινότητα σας. Κρυφές καταστάσεις, μπορεί λιγάκι να σας αγχώσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία έντονη κινητικότητα θα επικρατήσει στον εργασιακό σας χώρο, ενώ παράλληλα θα δεν θα νιώσετε ασφάλεια για τα σχέδια σας. Μείνετε σε απόσταση και μην προβείτε σε παρορμητικές αποφάσεις που στο μέλλον, ίσως, μετανιώσετε. Ευνοούνται οι βόλτες και οι κοντινές αποδράσεις.

πηγή: emeis.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαββάτου 20 Αυγούστου,savvatou 20 avgoustou