Tα ζώδια του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Σάββατο 02 Δεκεμβρίου 2023.

Το εξάγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Κρόνο στους Ιχθύες δίνει τις θετικές του επιρροές κυρίως στα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).

Μας δίνεται η δυνατότητα μέσα

στην ημέρα να προχωρήσουμε σε επαγγελματικές συζητήσεις και προγραμματισμούς που θα μας βοηθήσουν να βρεθούμε στον τομέα της καριέρας και να πετύχουμε τα σχέδια μας.

Η μεθοδικότητα και η συγκέντρωση την οποία επιδεικνύουμε σε κάθε τι που αναλαμβάνουμε εντυπωσιάζει τους ανώτερους μας και βοηθά να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ στην αναγνώριση και την καταξίωση.

Παράλληλα, έχουμε την ευκαιρία να κλείσουμε ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να μας απασχολούν και να προκαλούν υπερένταση. Εκκρεμότητες τακτοποιούνται με ορθολογικό τρόπο και αυτό βοηθά να απελευθερωθούμε ψυχολογικά και να νιώσουμε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε από δω και στο εξής χωρίς βαρίδια και προβλήματα.

Η Σελήνη κινείται στον Λέοντα αναδεικνύοντας ζητήματα που αφορούν την προσωπική μας ζωή κατά κύριο λόγο. Επιθυμούμε να δείξουμε συναισθήματα και επιθυμίες το ταίρι μας με γενναιοδωρία και θετική διάθεση. Απαραίτητο είναι όμως να μην παρασυρθούμε από τον εγωισμό σε υπερβολικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν και θα προκαλέσουν προβλήματα συνθήκες μας.

Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη από τον Τοξότη τα ξημερώματα βοηθά να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό μας. Ευνοούνται σημαντικά επαγγελματικές επιλογές που σχετίζονται με τη δημιουργία και το εξωτερικό.

Αργότερα, το τετράγωνο της με τον Δία από τον Ταύρο είναι πιθανόν να οδηγήσει σε αλαζονικές συμπεριφορές και υπερβολικά έξοδα. Οφείλουμε να συγκρατήσουμε τον εαυτό μας κρατώντας το μέτρο σε συμπεριφορές και σπατάλες.

Μετά το μεσημέρι ο Ήλιος από τον Τοξότη σε τρίγωνο με την Σελήνη αναδεικνύει την πίστη στην προσωπικότητά μας και την αυτοεκτίμηση. Πιστεύουμε στον εαυτό μας και σε κάθε τι που θέλουμε να επιτύχουμε.

Τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στα σχέδιά μας. Στην προσωπική μας ζωή υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση με το ταίρι μας καθώς αντιλαμβανόμαστε ότι το πρόσωπο που έχουμε στο πλευρό μας είναι αυτό που μας αξίζει.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα