Tα ζώδια της Τρίτης 30 Μαΐου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τρίτη 30 Μαΐου 2023.

Η Σελήνη κινείται στον Ζυγό κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).

Όλα τα βλέμματα

είναι στραμμένα στις σχέσεις καθώς είναι σημαντικό να λειτουργήσουμε ισορροπημένα με τα πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή μας. Καθορίζονται οι κινήσεις μας από προσωπικούς φόβους και ανασφάλειες καθώς η μοναχικότητα έρχεται στο μυαλό μας.

Είναι απαραίτητο να αντιληφθούμε πως η συντροφικότητα είναι κυρίαρχη ανάγκη στη ζωή μας, όμως είναι επιβεβλημένο να κρατήσουμε την ταυτότητά μας στις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις.

Καλό είναι να μην δείξουμε υποχωρητικότητα έναντι των αναγκών μας επιδιώκοντας να έχουμε ισορροπημένες και ισότιμες σχέσεις που μας ικανοποιούν.

Το φλερτ και η εξωστρέφεια δεν αποκλείεται να μας φέρουν μία νέα γνωριμία που μπορεί να παίξει κομβικό ρόλο στη ζωή μας. Εντυπωσιάζομαι με τη γοητεία και τη διπλωματική μας διάθεση και δημιουργούμε το καλύτερο δυνατό περιβάλλον ώστε να υπάρξει μία αισθηματική σύμπλευση που μας ικανοποιεί στον μέγιστο βαθμό.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, συνεργασίες που κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας δεν αποκλείεται να ανοίξουν νέους ορίζοντες μπροστά μας.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη στον Λέοντα τα ξημερώματα δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Δεν θα διστάσουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο που θα μας δώσουν την ευχέρεια των κινήσεων.

Παράλληλα εντυπωσιάσουμε το περιβάλλον που κινούμαστε με την στάση μας αφού δείχνουμε παράλληλα έντονη ενεργητικότητά και ανάγκη για κοινή συμπόρευση.

Το μεσημέρι το τρίγωνο του Ήλιου από τους Διδύμους με την Σελήνη αναδεικνύει την διάθεση για να περάσουμε μοναδικά και να διασκεδάσουμε. Απολαμβάνουμε την παρέα των κοντινών μας ανθρώπων καθώς είναι σημαντικό να επικοινωνήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για θέματα που μας απασχολούν.

Η επικοινωνία παίζει σημαίνοντα ρόλο και στην προσωπική μας ζωή καθώς νιώθουμε πως το ταίρι μας κατανοεί τις σκέψεις μας. Η μέρα είναι ιδανική για μία κοντινή απόδραση που θα λειτουργήσει ανανεωτικά για εμάς και τον άνθρωπό μας αφού θα απογειώσει την σχέση και θα δώσει άλλη διάσταση στα συναισθήματα.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρίτης 30 Μαΐου,tritis 30 maΐou