Tα ζώδια της Τρίτης 29 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 29 Αυγούστου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Η Σελήνη κινείται στον Υδροχόο επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων,

Σκορπιός, Υδροχόος).

Είναι σημαντική η ανάγκη να βρεθούμε με πρόσωπα που μπορούν να κατανοήσουν την αντίληψή μας και να συμπορευτούμε κάτω από ένα κοινό πλαίσιο ιδεών.

Το φιλικό περιβάλλον έχει καθοριστικό ρόλο καθώς απευθυνόμαστε σε αυτό για συμπαράσταση, συζήτηση και στιγμές διασκέδασης. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει δε είμαστε σε ότι αφορά συζητήσεις και συνομιλίες καθώς είναι εύκολο να απαξιώσουμε την διαφορετική άποψη όταν δεν μας είναι αρεστή.

Οφείλουμε να δώσουμε χώρο και χρόνο στους συνομιλητές μας καθώς κάθε διαφορετική αντίληψη και πρόταση δεν αποκλείεται να προσφέρει πολλά στα σχέδιά μας. Άλλωστε τα σχέδια και τα όνειρά μας έρχονται σε πρώτο πλάνο καθώς αντιλαμβανόμαστε πως ήρθε η στιγμή να προχωρήσουμε με γοργά βήματα προς την επίτευξη τους.

Στο πλευρό μας δεν αποκλείεται να σταθούν πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο που εμπιστεύονται τις ιδέες και τις φιλοδοξίες μας.

Η αντίθεση που σχηματίζει η Σελήνη μετά το μεσημέρι με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο συναισθηματικές υποθέσεις του παρελθόντος που πρέπει να ήταν εξετάσουμε. Η ανάγκη για δέσμευση και έντονη συναισθηματική ζωή έρχεται σε αντιπαράθεση με την διάθεση για ελευθερία και προσωπικό βηματισμό.

Απαραίτητο είναι να βρεθεί η χρυσή τομή στα πράγματα έτσι ώστε να αποφευχθούν επιλογές που αργότερα μπορεί να μετανιώσουμε. Όμως καλό είναι να αναγνωρίσουμε πως δεν έχουμε κλείσει ακόμα κεφάλαια του παρελθόντος που μας απασχολούν και ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε κατάματα.

Αργότερα η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία από τον Ταύρο οδηγώντας σε υπέρ αισιοδοξία και υπέρ φιλόδοξα σχέδια. Έλλειμμα ρεαλισμού και αλαζονεία κάνουν την εμφάνισή τους και δεν αποκλείεται να ενοχλήσουν ιδιαίτερα πρόσωπα που μας περιστοιχίζουν στον φιλικό περίγυρο.

Καλό είναι να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους προσπαθώντας να αποφύγουμε τις υπερβολικές απαιτήσεις προς τους γύρω μας. Σπατάλη και περιττά έξοδα θα δημιουργήσουν προβλήματα στον προϋπολογισμό για αυτό καλά θα κάνουμε να κρατήσουμε το μέτρο ώστε να αποφύγουμε πιθανές οικονομικές δυσκολίες.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρίτης 29 Αυγούστου,tritis 29 avgoustou