Tα ζώδια της Τετάρτης 16 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα (16/08) με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Στις 12:37 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που κάνει αισθητή την επιρροή της στα ζώδια

του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Η ένταση της συγκεκριμένης αστρολογικής συνθήκης είναι μεγάλη καθώς ο Ουρανός από τον Ταύρο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Το ακριβείας τετράγωνο που σχηματίζει με τα Φώτα δονεί την ατμόσφαιρα και μπορεί να φέρει σημαντικές ανατροπές σε προσωπικό κυρίως επίπεδο.

Σημαντική είναι και η σύνοδος των Φώτων με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα που αναδεικνύει καταστάσεις του παρελθόντος που επανέρχονται στο προσκήνιο. Δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε από πρόσωπα που έχουν στιγματίσει τη ζωή μας καθώς επανεμφανίζονται ορμητικά προσπαθώντας και πάλι να κατακτήσουν μία θέση στο πλευρό μας.

Παράλληλα, πιθανό είναι να υπάρξουν εντάσεις στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις που θα οδηγήσουν σε απομακρυνθείς ή οριστικές ρήξεις για αυτό οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τρόπο που διαχειριζόμαστε ζητήματα που αφορούν τα αισθηματικά μας.

Είναι επιτακτική ανάγκη να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους προσπαθώντας να λειτουργήσουμε λελογισμένα παρόλη την ένταση των συναισθημάτων. Καλό είναι ακόμα να έχουμε στο νου μας ότι οι συνθήκες είναι ρευστές λόγω της παρουσίας του ουρανού για αυτό οφείλουμε να είμαστε επιφυλακτικοί για την πορεία των πραγμάτων.

Την ίδια μέρα το τρίγωνο του Άρη από την Παρθένο με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ώστε να προχωρήσουμε και επαγγελματικά σχέδια που μας ενδιαφέρουν εδώ και καιρό. Οι πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις μας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα αρκεί να επισκεφθούν τον εαυτό μας και να πιστέψουμε στην αποφασιστικότητα και την εργατικότητα μας.

Πιθανό είναι να υπάρχουν ξαφνικές ευκαιρίες στον χώρο της δουλειάς που θα ανατρέψουν τα δεδομένα της καθημερινότητας και θα οδηγήσουν σε σημαντικά οφέλη, τόσο ψυχολογικά όσο και οικονομικά.

Οφείλουμε να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις προτάσεις και τις επιλογές που μας δίνονται έτσι ώστε να προχωρήσουμε και μία επαγγελματική πορεία που μας εκφράζει απόλυτα. Η συγκεκριμένη αστρολογική συνθήκη είναι επίσης ιδανική για να αλλάξουμε τον τρόπο που διαχειριζόμαστε το σώμα μας.

Κόβοντας κακές συνήθειες μπορούμε να βελτιώσουμε την ενεργητικότητά και να προσέξουμε τον εαυτό μας ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις καθημερινές υποχρεώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα