Tα ζώδια της Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

KΡΙΟΣ: Οι ιδέες σας βρίσκουν πρακτική εφαρμογή και αυτό σας χαροποιεί. Παίρνετε ικανοποίηση από την επιβράβευση των ανωτέρων αλλά και των συνεργατών σας, οι οποίοι δεν χάνουν την ευκαιρία να προστρέχουν σε σας, για βοήθεια και συμβουλές.

ΤΑΥΡΟΣ: Και εκεί που όλα πηγαίνουν πρίμα, ξαφνικά, σαν κεραυνός εν αιθρία, έρχεται η διάθεσή σας και πέφτει κατακόρυφα. Απαισιοδοξία και ένας πεσιμισμός, που δεν είναι κάτι που σας χαρακτηρίζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Εχετε μεγάλη ερωτική διάθεση, αλλά σας λείπουν τα ενεργειακά αποθέματα. Η ερωτική επαφή δεν παίζει το
ρόλο που θα έπρεπε για σας. Περισσότερο το χρησιμοποιείτε για προσωπική επιβεβαίωση, παρά για να προσφέρετε συναίσθημα στον άνθρωπο που αγαπάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με σύνεση, πειθαρχία και θετική διάθεση, θα διεκδικήσετε ή θα ενδώσετε σε διεκδίκηση, ενός προσώπου, που εισβάλλει ξαφνικά στη ζωή σας και την αναστατώνει. Μια συνεργασία αλλάζει τους όρους της προς όφελός σας.

ΛΕΩΝ: Θέματα υγείας, θα σας απασχολήσουν έντονα, κυρίως γιατί στο παρελθόν τα είχατε παραμελήσει. Η ταλαιπωρία έγκειται στο ότι θα πρέπει να τρέξετε αρκετά γι’ αυτά και όχι στη σοβαρότητά τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενα καινούριο ξεκίνημα, που θέλετε να κάνετε εδώ και καιρό, κυρίως τα αισθηματικά ζητήματα, σας δίνεται σήμερα η ευκαιρία για να το κάνετε.

ΖΥΓΟΣ: Κάποια οικογενειακά προβλήματα, κυρίως προερχόμενα από τις γυναίκες της οικογένειας, θα πρέπει να μεριμνήσετε ώστε να λυθούν. Αγνοώντας τα, το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να συσσωρευτούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν και οι επικοινωνίες είναι ένα σημαντικό κομμάτι για σας σήμερα, δεν θα δώσετε τη σημασία που πρέπει. Περισσότερο γιατί φαίνεται ότι σας απασχολούν άλλα ζητήματα, εκείνα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφασίζετε να βάλετε τάξη στα οικονομικά σας. Αυτό όμως, μπορεί να εμπεριέχει και ενέργειες που περιλαμβάνουν και κάποια άλλα πρόσωπα, κυρίως, όμως, τον σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολύ προσωπικά παίρνετε τα πράγματα και αυτό δεν είναι καλό. Υπάρχουν υποθέσεις που χρειάζονται διπλωματία και ελιγμούς για να αποδώσουν και απ’ αυτά δεν διαθέτετε καθόλου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπαίνετε στη διαδικασία να αναπολήσετε το πρόσφατο ή και το πιο μακρινό παρελθόν σας. Θα προσπαθήσετε να κάνετε διορθωτικές κινήσεις στα κακώς κείμενα, αλλά το πιθανότερο είναι να «αποτινάξετε» από πάνω σας κάθε τι που σας στερεί ελευθερία κινήσεων.

ΙΧΘΥΕΣ: Δεν έχετε και πολλή όρεξη για κοινωνικότητες και θα προτιμήσετε την απομόνωση του σπιτιού σας. Ισως να προσκαλέσετε φίλους να περάσουν μαζί σας μια ωραία βραδιά.

πηγή: eleftherostypos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου,pebtis 7 septemvriou