Tα ζώδια της Πέμπτης 27 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Η συνάντηση του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα κάνει αισθητή την επιρροή της στα ζώδια

της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος).

Ας απολαύσουμε την ημέρα συναντώντας πρόσωπα που έχουμε καιρό να δούμε γιατί οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές. Πιθανό είναι να υπάρξουν συζητήσεις που θα μας χαροποιήσουν και αναμνήσεις του παρελθόντος μας φέρνουν πιο κοντά από ποτέ με όσους έχουμε χαθεί εδώ και καιρό.

Στην προσωπική μας ζωή δεν αποκλείεται να υπάρξει επικοινωνία με πρόσωπο που έχει πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν.

Σημαντικό είναι να αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να ξεπεράσουμε τα οποιαδήποτε προβλήματα και να εκφράσουμε συναισθήματα και σκέψεις που μπορεί να υπάρχουν ακόμα μέσα μας.

Σε ότι αφορά επαγγελματικές και δημιουργικές δράσεις οι συνθήκες είναι ιδανικές για να κλείσουμε συμφωνίες που μπορεί να υπάρχουν το τελευταίο χρονικό διάστημα γιατί θα μας βοηθήσουν να αλλάξουμε και να ξεχωρίσουμε σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθούμε.

Η Σελήνη κινείται στον Σκορπιό δίνοντας μας την δυνατότητα να εμβαθύνουμε ψυχολογικά και να αντιμετωπίσουμε με σθένος και αποφασιστικότητα κάθε ανασφάλεια και φόβο που μπορεί να μας ταλαιπωρεί.

Οικονομικές υποθέσεις και αισθηματικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο. Έχουμε την δυνατότητα να αξιοποιήσουμε την διαίσθηση μας ώστε να προχωρήσουμε στις καλύτερες δυνατές αποφάσεις που θα μας εξασφαλίσουν καλύτερη οικονομική δυνατότητα.

Αισθηματικά είναι προτιμότερο να αφήσουμε την ζήλια και κτητικότητα στο περιθώριο προστατεύοντας την σχέση μας από εντάσεις και αντιδικίες.

Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο μέσα στην ημέρα είναι ικανή να ανατρέψει τα δεδομένα. Εριστική διάθεση και επιθετικότητα οδηγούν σε σκληρές συγκρούσεις για αυτό οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε συμφωνίες και προσωπικές συζητήσεις.

Οι συνθήκες βελτιώνονται αργά το βράδυ καθώς η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες που μας βοηθά να ανακτήσουμε την κατανόηση, την ενσυναίσθηση και το πάθος σε όλα τα επίπεδα.

myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα