Tα ζώδια της Πέμπτης 23 Νοεμβρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023.

Η θετική μας διάθεση μετριάζεται μέσα στην ημέρα καθώς ο Ήλιος στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθύες, επηρεάζοντας κατά κύριο λόγο τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

(Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Η ανάγκη να ανοίξουμε τα φτερά μας και να προχωρήσουμε στον σχεδιασμό των μελλοντικών μας κινήσεων περιορίζεται καθώς κάνουν την εμφάνισή τους ζητήματα από το παρελθόν που μας προβληματίζουν.

Δεν είναι εύκολο να ξεπεράσουμε απωθημένα και τραύματα που έχουν αφήσει το στίγμα τους στη ζωή μας. Η διάθεση αυτή επηρεάζει άμεσα τον τρόπο που κινούμαστε και δεν μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε σε ότι και να αντιμετωπίζουμε.

Όμως οφείλουμε να μετουσιώσουμε την δυσκολία σε ευκαιρία και να αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία για να συνειδητοποιήσουμε βαθύτερες καταστάσεις που έχουν άμεση επιρροή πάνω μας.

Ταξίδια είναι πιθανό να μην πραγματοποιηθούν καθώς εμπόδια προκύπτουν και οδηγούνται στην αναβολή. Παράλληλα, υπόγειες κινήσεις προσώπων που πρωταγωνιστούν στο ευρύτερο περιβάλλον μας είναι πιθανό να μας πληγώσουν και να οδηγήσουν στον επαναπροσδιορισμό σχέσεων που ήταν μέχρι τώρα σημαντικές για εμάς.

Είναι σημαντικό να έχουμε στο μυαλό μας ότι κάθε δυσκολία μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία για να αλλάξουμε τα πράγματα. Βελτιώνουμε τον εαυτό μας συνειδητοποιώντας συμπεριφορές που δεν μας επιτρέπουν να εξελιχθούμε.

Η Σελήνη κινείται στον Κριό αναδεικνύοντας την ανάγκη να πρωταγωνιστήσουμε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Δεν διστάζουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες για συνεργασίες που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη στην επαγγελματική μας ζωή.

Είναι εύκολο όμως να παρασυρθούμε από την απερισκεψία και τον παρορμητισμό σε επιλογές που αργότερα μπορεί να μετανιώσουμε. Καλό είναι να είμαστε βέβαιοι για τις επιλογές μας, αποφεύγοντας βήματα και συμπεριφορές που θα μας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Στην προσωπική μας ζωή, απαιτούμε την προσοχή του συντρόφου μας και αυτό μπορεί από ένα σημείο και μετά να γίνει κουραστικό. Ας αφήσουμε στο πλάι τις υπερβολές, προσπαθώντας να λειτουργήσουμε αρμονικά και ισορροπημένα με το πρόσωπο που αγαπάμε.

Η αντίθεση που σχηματίζει η Σελήνη λίγο πριν τα μεσάνυχτα με την Αφροδίτη από τον Ζυγό αναδεικνύει την διαφορετικότητα στις σχέσεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν διαφορετικές απόψεις οι οποίες εκφράζονται και προκαλούν προσωρινά αναταράξεις.

Σημαντικό είναι να βρεθεί η χρυσή τομή στα πράγματα, ώστε να αποφευχθούν εντάσεις που θα πληγώσουν την σχέση, καταλήγοντας με το ταίρι σου σε λύσεις που ικανοποιούν και τους δυο σας.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέμπτης 23 Νοεμβρίου,pebtis 23 noemvriou