Tα ζώδια της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 02 Φεβρουαρίου 2023.

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Με την Σελήνη

στο ζώδιο της κυβέρνησης της έχουμε την ευκαιρία να ασχοληθούμε με οικογενειακά ζητήματα που μας απασχολούν έντονα. Άλλωστε η οικογένεια βρίσκεται στο προσκήνιο καθώς επιδιώκουμε να έρθουμε πιο κοντά με τους δικούς μας ανθρώπους.

Ο συναισθηματισμός είναι έντονος καθώς επιθυμούμε να εκδηλώσουμε τα συναισθήματά μας. Παράλληλα όμως εντείνεται και η κυκλοθυμία που μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα προκαλώντας εντάσεις με τους γύρω μας.

Οφείλουμε να διαχειριστούμε κάθε εναλλαγή στη διάθεσή μας με ωριμότητα και ψυχραιμία προστατεύοντας σχέσεις που είναι σημαντικές για εμάς. Η μέρα είναι ιδανική για να διαμορφώσουμε το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να υποδεχτούμε πρόσωπα που νιώθουμε κοντά μας και να περάσουμε όμορφες στιγμές μαζί τους.

Ακόμα πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία καθώς οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για αποφάσεις που αφορούν αγοραπωλησίες και μετακομίσεις. Ας επισκεφτούμε την διαίσθηση μας που είναι βέβαιο πως δεν θα μας προδώσει.

Η Σελήνη το μεσημέρι σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία από τον Κριό οδηγώντας μας σε υπερβολικές αντιδράσεις σε οικογενειακό, επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Οφείλουμε να μετριάσουμε τον παρορμητισμό και την απερισκεψία που μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές που αργότερα θα μετανιώσουμε.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις πολλά υποσχόμενες που αφορούν την επαγγελματική μας ζωή. Όμως το πιθανότερο είναι να μην έχουν ρεαλιστικό υπόβαθρο και να οδηγήσουν σε αποτυχία.

Υπερβολικές απαιτήσεις από τους γύρω μας και αλαζονεία από την πλευρά μας δεν θα βοηθήσουν ώστε να καταλήξουμε στο σωστά συμπεράσματα.

Το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη από τους Ιχθύες εντείνοντας τις ευαισθησίες και την ενσυναίσθηση στην προσωπική μας ζωή.

Κατανοούμε τις ανάγκες του συντρόφου μας και δεν διστάζουμε να διαμορφώσουμε ένα άκρως αισθησιακό σκηνικό για δύο ώστε να απολαύσουμε υπέροχες στιγμές μαζί του.

Αισιοδοξία και διάθεση για διασκέδαση μας φέρνουν σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν που μας βοηθούν να νιώσουμε μοναδικά. Πιθανό είναι να υπάρξουν επανασυνδέσεις που επιδιώκουμε εδώ και καιρό.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα