Tα ζώδια της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023.

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό μέχρι το μεσημέρι επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Η ανάγκη να πρωταγωνιστήσουμε σε όλα τα επίπεδα είναι έντονη, όμως οφείλουμε να

μετριάσουμε παρορμητικές συμπεριφορές και απερισκεψία που μπορεί να μας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Τα ξημερώματα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο δίνοντας μας την δυνατότητα να προσπαθήσουμε για στόχους και φιλοδοξίες που θέλουμε να πετύχουμε.

Όμως λίγο αργότερα οι συνθήκες αλλάζουν καθώς σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω φέρνοντας στην επιφάνεια χειριστικές διαθέσεις και εξουσιαστικές συμπεριφορές που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στο πεδίο της καριέρας.

Καλό είναι να συγκρατήσουμε τον εαυτό μας και να αφήσουμε στο περιθώριο παραλογισμούς που μπορεί να προκαλέσουν ένταση με φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους. Είναι προτιμότερο να εμπιστευτούμε την διαίσθηση μας προχωρώντας σε αποφάσεις που μπορεί να αλλάξουν ριζικά την επαγγελματική ζωή αλλά και την προσωπικότητά μας.

Το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ταύρο, σε μία θέση που της ταιριάζει πολύ. Στο ζώδιο της έξαρσης της το θηλυκό αρχέτυπο μας δίνει την ευκαιρία θα επικεντρωθούμε σε ότι μας χαρίζει ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή μας.

Οικονομικές υποθέσεις και αισθηματικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια αναδεικνύοντας την διάθεση να επιλύσουμε ότι μπορεί να προκαλεί αστάθεια και άγχος.

Ιδιαίτερα σε ότι αφορά οικονομικές εκκρεμότητες και τακτοποιήσεις έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε με αργούς και σταθερούς ρυθμούς σε λύσεις που θα μας βοηθήσουν να πάρουμε ανάσες.

Αισθηματικά, νιώθουμε την ανάγκη να απολαύσουμε τον σύντροφό μας και να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ μαζί του. Ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών θα πυροδοτήσει έντονα συναισθήματα και θα οδηγήσει σε μοναδικές στιγμές για δύο.

Προσοχή μόνο θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά το πείσμα και την αδιαλλαξία θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια για αυτό καλό είναι να τα αφήσουμε στο περιθώριο.

Το εξάγωνο του Ήλιου από τους Ιχθύες με την Σελήνη το βράδυ δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσουμε υπέροχα σε προσωπικό επίπεδο.

Κατανόηση και ενσυναίσθηση απογειώνουν τις αισθήσεις και θεμελιώνουν σχέσεις που μπορούν να έχουν μακροχρόνια πορεία.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου,paraskevis 24 fevrouariou