Tα ζώδια της Κυριακής

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 03 Δεκεμβρίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω πυροδοτεί έντονες καταστάσεις που αγγίζουν κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

(Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Είναι απαραίτητο να συγκρατήσουμε αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα που εκφράζονται στην προσωπική μας ζωή. Ζήλια και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και πυροδοτούν κόντρες που δεν θα αφήσουν ανεπηρέαστη την σχέση μας.

Είναι επιτακτική ανάγκη να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους προστατεύοντας τον εαυτό μας και τον σύντροφό μας από στιγμές που θα τραυματίσουν τον μεταξύ μας σύνδεσμο. Σε οικονομικό επίπεδο, πιθανό είναι να προκύψουν δυσκολίες στις συμφωνίες.

Παρασκηνιακές διεργασίες και η ανάγκη να υπάρξουν περισσότερα κέρδη προκαλούν συγκρούσεις που επηρεάζουν άμεσα τις συνεργασίες. Ας αποφύγουμε το παρασκήνιο που δεν μας επιτρέπει να λειτουργήσουμε παράλληλα και αρμονικά με τους συνεργάτες μας.

Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις γιατί η συγκρουσιακή διάθεση κυριαρχεί και δεν θα λειτουργήσει θετικά για τις επαγγελματικές και οικονομικές μας επιδιώξεις.

Με την Σελήνη να κινείται στον Λέοντα έχουμε την δυνατότητα να περάσουμε ευχάριστα με το πρόσωπο που αγαπάμε αφήνοντας στην άκρη πιθανές δυσκολίες και αρνητική διάθεση.

Εκφραζόμαστε με γενναιοδωρία δείχνοντας συναισθήματα και σκέψεις που ανεβάζουν το ταίρι μας. Οφείλουμε όμως να συγκρατήσουμε την ανάγκη για να είμαστε στο επίκεντρο της προσοχής πού θα οδηγήσει σε υπερβολές και συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν το πρόσωπο που έχουμε στο πλευρό μας.

Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό από τον Ταύρο πυροδοτεί ανατροπές και έντονες αντιπαραθέσεις λόγω μιας εσωτερικής ανάγκης για ελευθερία και ανεξάρτητο βηματισμό.

Ανασφάλειες και θέματα αυτοεκτίμησης μπορεί να αυξήσουν τον εκνευρισμό και να προκαλέσουν σφοδρές κόντρες με το πρόσωπο που αγαπάμε. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την εσωτερική αναστάτωση και να χαλιναγωγήσουμε αρνητικά συναισθήματα και την τάση φυγής που δεν μας επιτρέπει να λειτουργήσουμε ώριμα στην σχέση μας.

Πιθανόν είναι ακόμα να υπάρξουν νέες γνωριμίες, καλό είναι όμως να θυμόμαστε ότι οι συνθήκες είναι ρευστές και δεν υπόσχονται σταθερότητα και μακροβιότητα στον αισθηματικό τομέα.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα