Tα ζώδια της Κυριακής

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Κυριακή 20 Αυγούστου 2023.

Η Σελήνη κινείται στον Ζυγό κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).

Προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο καθώς επικοινωνούμε

με λειτουργήσουμε από κοινού με πρόσωπα που παίζουν σημαίνοντα ρόλο στη ζωή μας. Είναι απαραίτητο να έχουμε ανθρώπους που μπορούμε να εμπιστευτούμε αφού είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά φόβους και ανησυχίες που κάνουν την εμφάνισή τους και δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε απρόσκοπτα.

Πιθανό είναι να δείξουμε υποχωρητικότητα έναντι των άλλων επιθυμώντας να αποφύγουμε καυγάδες και κόντρες που θα τραυματίσουν τις σχέσεις μας.

Βέβαια θα πρέπει να θυμόμαστε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό για τον εαυτό μας αποφεύγοντας να μπούμε σε σχέσεις που δεν μας ικανοποιούν λόγω ανησυχιών και φοβιών που μας καθορίζουν. Διεκδικώντας ισοτιμία αντιμετώπιση θα είμαστε ικανοποιημένοι τόσο με τον εαυτό μας όσο και με τους γύρω μας.

Η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα αργά το βράδυ επαναφέροντας στο προσκήνιο πρόσωπα από το παρελθόν που έχουν πρωταγωνιστήσει στην αισθηματική μας ζωή. Πιθανό είναι να υπάρξουν συναντήσεις με γνώριμους ανθρώπους που έχουν προκαλέσει έντονα συναισθήματα.

Η ευχαρίστηση είναι μεγάλη καθώς δεν αποκλείεται να διεκδικήσουν και πάλι να μπουν στη ζωή μας επιθυμώντας να τους δώσουμε μία δεύτερη ευκαιρία. Καλά θα κάνουμε όμως να είμαστε απόλυτα βέβαιοι για τις επιλογές μας πριν προχωρήσουμε σε μία επανασύνδεση καθώς πιθανό είναι αργότερα να επανέλθουν στο προσκήνιο ζητήματα που θα μας προβληματίσουν.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε επίσης και σε υπερβολές καθώς η όψη χιαστί που σχηματίζει η Σελήνη με τον δια από τον Ταύρο ενισχύει την αλαζονεία και την διάθεση να ξεφύγουμε χάνοντας κάθε μέτρο.

Σημαντικό είναι να διατηρήσουμε συντηρητική στάση ιδιαίτερα σε οικονομικό επίπεδο γιατί είναι εύκολο να ξεφύγουμε σε επίπεδο εξόδων και αργότερα να μετανιώσουμε για τα προβλήματα που δημιουργήσαμε στον προϋπολογισμό μας.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα